Zatrzymany dowód rejestracyjny

20 Kwi 2010, 11:14

Witam wszystkich, mam taki maly problem :P a mianowicie: Jechalem samochodem, standardowa akcja, miski i te sprawy ;p No i dowod polecial... Teraz jest taka sytuacja, ze chcialbym wybrac dowod, wiem ze powinno sie zrobic przeglad dodatkowy na to co tam bylo wypisane na tym kwitku od policji, ale przeglad calkowity skonczyl mi sie w marcu i teraz moje pytanie, czy zeby wybrac dowod musze zrobic przeglad calkowity (dodam, ze nie na reke mi to) wolalbym zrobic najpierw ten dodatkowy, ale czy mi wydadza dowod wtedy?

Bardzo prosze o szybka odpowiedz :)

Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez matteek, 20 Kwi 2010, 18:43, edytowano w sumie 1 raz
matteek
Nowicjusz

Miejscowość: Krosno

20 Kwi 2010, 17:37

matteek napisał(a):ale czy mi wydadza dowod wtedy?

Jezeli minął Ci termin BT to niestety WK nie wyda Ci DR po zrobieniu tylko badania
dodatkowego.Musisz robic OBT i wtedy z zaświadczeniem po DR... :!: :!:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Rajd Finlandii 2017 wygrywa młody fiński kierowca
    Tegoroczny Rajd Finlandii wygrał niespodziewanie młody fiński kierowca Esapekka Lappi, zdobywając najwyższe miejsce na podium dla zespołu Toyota GAZOO Racing. To jednak nie przypadek – mimo zaledwie 26 lat, młody Fin ...
    Za kierownicą w Dacia Jogger
    Nowa Dacia Jogger ma wszystkie cechy, których poszukują rodziny w samochodach segmentu C: zwrotność, komfort i bezpieczeństwo jazdy. Jogger jest zwrotny i łatwy w codziennym użytkowaniu. Kabina jest dobrze wyciszona ...