Zawieszenie Hydrauliczne

09 Kwi 2010, 19:49

Jaka jest cena takiego zawieszenia ?? Ktoś orientuje się w tych sprawach ??
bmwfan
Nowicjusz

Miejscowość: opolskie

09 Kwi 2010, 21:51

do jakiego auta? druga sprawa koszt jest dośc wysoki (kilka tysięcy PLN) plus robocizna, nie do każdego auta można to upakować,l i trzecia sprawa jak chesz przegląd przejść z tym zaiweszeniem, i czy zdajesz sobie sprawe z jego "komfortu"?

i rozumiem że pytasz o hydrauliczne a nie pneumatycznie i nie mylisz pojęć, podaj autko do jakiego chciałbyś to założyć ;)
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

09 Kwi 2010, 21:55

e36 2.0 , nie moje kumpel pytal
bmwfan
Nowicjusz

09 Kwi 2010, 22:04

jeśli hydro to do auta z ramą, i to wzmocnioną bo inaczej auto rozerwie w szczępy, będzie masakrycznie twardo i niewygodnie, koszt to od 6tysi w góre (za produkt dyskusyjnej jakości, mozna zrobic taniej na pompach z maszyn rolniczych :mrgreen: ale to ani wygląda ani działa)
rozumiem że kolega chce "zapodać glebe" w aucie i zrobic lowridera z możliwością podnoszenia zawiasu na prawde wysoko.... ale szczeże BMW będzie wyglądało jak z d..py wyjęte z takim kitem :mrgreen: to jest dobre do amerykańskich klasyków a`la mexicano tjunig z wiochy na południu USA :mrgreen: dobre regulowane zawieszenie w cenie o połowe mniejszej zrobi na pneumatyce :wink: a i do BMKi będzie ładniej pasować o ile nie zwieśnaczy jej "tjuningiem", nie mówiąc o komforcie podróżowania.. no i jeszcze jedna zaleta przegląd dostanie ;)
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

10 Kwi 2010, 09:14

dzięki za pomoc
bmwfan
Nowicjusz

25 Lip 2010, 22:51

Mam takie pytanie upatrzyłam sobie Cadillaca Eldorado Kabrio z 75 i chciałabym wiedzieć ile kosztowałoby mnie do niego zawieszenie hydrauliczne, tuning : wymiana felg, lakier, (ewentualnie jakieś paski, emblematy) wymiana grillu, skórzana tapicerka, zrobienie nowej deski rozdzielczej z bajerami i czy dałoby się zrobić automatyczny dach, a jak tak to też cenę. Bardzo zależy mi na odpowiedzi
Cold_Girl
Cold_Girl
Nowicjusz

Miejscowość: Bdg

15 Gru 2017, 13:04

Długą trwałość mają wahacze od Master Sport, ja w każdym razie nabite mam już 40 tyś km i nic nie stuka nic nie puka, wszystko w najlepszym porządku. Samochód cały czas prowadzi się tak samo dobrze, nie tracę sterowalności a jeżdżę dużo bo taką już mam pracę że ciągle jestem za kółkiem. Czasami się zdarzy że pędzę ekspresówką ale częściej są to drogi gminne w złym stanie, z koleinami dziurami żwirem itd.
kubakarski90
Nowicjusz

Prawo jazdy: 13 02 1982
Auto: Audi