Zawieszenie przód

12 Wrz 2008, 18:06

czy moze ktos mi napisac albo najlepiej wyslac na maila jakis schemacik jak zrobic zawieszenie przednie, wogole jak to wszystko ma dzialac i wogole, jak sa zaczepione kola i amortyzatory itp??? chce sobie sam zrobic quada i po prsotu mozna powiedziec ze zaczynam od "zera":(, ale dla chcacego nic trudnego wiec chce sie czegos dowiedziec i przy okazji nauczy :) prosze o pomoc!!!! :)

moj mail: [email widoczny po zalogowaniu]
kamilios2105
Nowicjusz

13 Wrz 2008, 18:41

Witaj Chciałem coś napisać na ten temat,ale adres meilowy jest niepoprawny.
stefan215
Początkujący
Awatar użytkownika

13 Wrz 2008, 21:30

ja probowalem i jest ok wszystko, po prostu najedz kursorem na adres mailowy az sie zaswieci na niebiesko (przynjmniej tak u mnie jest) prawym przyciskiem myszki nacisnij i bedzie polecenie kopiuj adres, wiec wybierz ta opcje i w swojej skrzynce mailowej wklej ten adres i powinno byc ok, u mnie tak dziala, sprobuj jak mozesz, dzieki za checi :)
kamilios2105
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Obłożona szlachetnym drewnem kierownica
    Drewniane kierownice są elementem często spotykanym w najdroższych autach klasy premium. Wykonuje się je zwykle metodą podobną do stosowanej przy produkcji uchwytów parasoli – przez gięcie podłużnych kawałków drewna w odpowiednio ...