Zbieżność - kia sportage 2018

15 Lut 2024, 16:06

Witam, prośba dla ludzi obeznanych w temacie. W załączniku przesyłam wydruk zbieżności, prośba o interpretacje - ocenę. Czy tak może zostać, czy jest coś do poprawy.. regulacji.. czy może jednak samochód jest po jakiejś większej szkodzie i to już jest nie do zrobienia...? Można poprawić coś przez wymianę części czy raczej coś konstrukcyjnego jest przesunięte. Głównie zastanawia mnie to co na czerwono i ten kąt sumaryczny 10, nie bardzo wiem co jak... Jeździ prosto, opon raczej nie ścina - chociaż jeżdżę dopiero 2 miesiąc, jedyne co mi się wydaje to ze przy wychodzeniu z zakrętu kierownica nie do końca sama wraca do swojej pozycji - do jazdy na wprost. Chętnie posłucham mądrzejszych ;)
tombob
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Scania serii R - najmocniejszy seryjny 730-konny silnik
    Podczas majowej prezentacji Scanii w Trier (Niemcy) poznaliśmy nową serię R wyposażoną w silniki V8. Wśród prezentowanych samochodów musiała oczywiście być Scania R z 730-konnym silnikiem. Jest to obecnie najmocniejszy ...
    Kierowca i narciarz w jednym stali domu
    Zadając pytanie: Co łączy kierowcę i narciarza? Pewnie większość osób odpowiedziałaby, iż łączy ich samochód, którym narciarze najczęściej docierają pod stok narciarski. Jednak obie te grupy mają ze sobą ...