Czesc, dzisiaj przy duzej predkosci ok 70km/h obtarlem lewym przednim kolem kraweznik. W feldze jest obratcie na rancie I mala wgniotka. Dla pewnosci czy wszystko jest ok podjechalem na stacje diagnostyczna by sprawdzili zawieszenie na szarpakach. Brak luzow I uszkodzen w zawieszeniu. Jedynie zastanawiaja mnie wyniki zbieznosci kol. Dodam ze samochodu nie sciaga podczas jazdy. W zalaczniku przesylam wyniki ustawien kol oraz felgil. Czy przejmowac sie takim wynikiem? Czy to moglo stac sie przy takiej obcierce
Nowa SKODA Octavia Combi, przestronne i funkcjonalne wnętrze Podczas Międzynarodowych Targów Motoryzacyjnych w Genewie, odbywających się w dniach 5-17 marca 2013 roku, SKODA zaprezentuje model Octavia Combi trzeciej generacji. SKODA kontynuuje swoją ofensywę modelową. Kilka ...
Biały osad pod korkiem oleju Zauważyłem, że pod korkiem wlewu oleju mam sporo białego osadu i na bagnecie nie widać poziomu oleju wogóle. Czytałem trochę na ten temat ale mi np. płynu chłodniczego nie ubywa, nie robię tylko krótkich odcinków ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.