Tzn sprawa jest zakończona, tzn chciałem kupić auto ( 500 km od miejsca zamieszkania ). Zapłaciłem gościowi żeby auto sprawdził i żeby też podesłał mi wydruki.. gdzie jak się okazało nie ma zbieżność. Sprzedający się tłumaczył, że dlatego że jeździ na nowych oponach. Auta jednak nie kupiłem, auto odpalało z opóźnieniem, a naprawy blacharskie robił chyba w garażu.. jak w ASO.
No w takim razie faktycznie nie było warto,bo nie wiadomo ile musiałbyś jeszcze dołożyć do tego samochodu. Następnym razem jak bedziesz chcial coś kupić to też daj znać na forum,chętnie doradzimy.
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Kierowco, uważaj na silny wiatr Silne podmuchy wiatru mogą być bardzo groźne dla uczestników ruchu drogowego. Kierujący jest wtedy narażony na utratę panowania nad autem, zjechanie z toru jazdy, a w skrajnych przypadkach jego pojazd może zostać dosłownie ...
I jak sprawa zdjęcia? Minęło już trochę czasu,więc może warto byłoby w końcu wstawić,my tutaj cały czas czekamy na forum Chyba ze ten wątek już kompletnie umarł...
W tym tygodniu wstawię.. czekam na wosk więc auto wymyje i nawoskuje.. swoją drogą sporo kosztował.. proszę o chwilkę cierpliwości.. w tym tygodniu będzie foto
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.