REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
ArteK napisał(a):Widzę, że Ty masz długi staż i na pewno [email widoczny po zalogowaniu] Zgadza się . Będzie z nowym rokiem jakie 15 lat ? To kawał czasu . MotoAlbercik dołączył trochę póżniej ale też może świętować Według stażu małżeńskiego porównując to staż na forum kryształowy Tak wspominam i przypominam sobie użytkowników . Gdzie jest kolega Dishman ? PrezesArtek . Szczególnie andrzej_124 wiedzący wszystko , piszący na temat konkretnie . A piotrauto który napsuł krwi pisząc bzdety ? Kolega PhantomASA1 pozostał do dzisiaj z nami . Pominąłem kogoś ? Niech się przypomni .Powspominajmy ten kawał historii. Korzystając z okazji życzę wszystkim tradycyjnie zdrowych , wesołych świątNie odpowiadam na problemy na PW
A o mnie to już nie pamiętasz... Chociaż ja jestem raczej bliżej "młodzieży"....bonifacy napisał(a):. Pominąłem kogoś
No właśnie coś mi tam o Tobie świtało . Dołączyłeś do forum z początkiem roku 2010. Ostatnio rzadko tutaj bywasz więc może dlatego o Tobie zapomniałem A patrz umknął mi kolega Barol . On jest tutaj od 2009 roku . Kto jest jeszcze tutaj aktywny z co najmniej 10-cio letnim stażem ? Bo tak przychodzą , napiszą ileś tam postów i odchodzą w niepamięć .Migi60 napisał(a):A o mnie to już nie pamiętasz...
Boni-jak zaczynałem to było 60 zim a teraz już lada dzień dzień po nowym roku będzie 71 zim....Niby to nie jest dużo ale w tym wieku to różnie bywa.....No ale aby tylko zdrówko a dalej to jakoś będzie....bonifacy napisał(a):Ostatnio rzadko tutaj bywasz więc może dlatego o Tobie zapomniałem
Masz rację ( teraz poszperałem) z tym że zarejestrowałeś się , założyłeś jeden temat , zapytanie i zniknąłeś . Tak naprawdę Twoja stała , aktywna obecność tutaj na forum datuje się dokładnie na 26 lipiec 2007. Do tej pory Byłeś martwą duszą. Stąd moja sugestia żeMotoAlbercik napisał(a):Ja dołączyłem do forum, jak się okazuje na samym początku, bo się zarejestrowałem 12 grudnia 2006 roku
bonifacy napisał(a):MotoAlbercik dołączył trochę póżniej
Sprawdziłem przyjmując złożenia rejestracji i logowania czyli najstarszy zarejestrowany użytkownik który zalogował się na forum w trakcie ostatnich 30 dni (03 listopad 2023). Nie brałem pod uwagę ilości napisanych postów.MotoAlbercik napisał(a):Masz może Artku możliwość sprawdzenia kto jest najstarszy stażem na forum? I najmłodszy? Oczywiście z tych stałych bywalców.
bonifacy napisał(a):Masz rację ( teraz poszperałem) z tym że zarejestrowałeś się , założyłeś jeden temat , zapytanie i zniknąłeś . Tak naprawdę Twoja stała , aktywna obecność tutaj na forum datuje się dokładnie na 26 lipiec 2007. Do tej pory Byłeś martwą duszą.