a mandat 500zł + 300zł i tak dostaniesz bo dokument wpisiwany jest do rejestru w momencie potwierdzenia odbioru go przez Ciebie!
[ Dodano: Sob Cze 27, 2009 14:36 ]matttias1234 napisał(a):no chyba nie zbyt kolega sami wysyłają.skoro ezaminator dał mi kartke z wynikiem egzaminu powiedział że mam z tym jechac do starostwa, tam mam zrobic opłate za wyrobienie prawka (70zł) i dopiero wtedy oczekiwać na dokument.
z tym wbijaniem to tez cos nie zbyt mi sie wydaje
Chyba Ci się cos po....
Egzaminator daje kartke tylko w momencie gdy wynik jest negatywny, w kazdym innym wypadku nie dostajesz już zadnego dokumentu. Opłaty nie musisz dokonywac odrazu, możesz to zrobic w momencie odbioru dokumentu. Wszystkimi formalnosciami zajmuje się Twój ORD, Ty do starostwa jedziesz tylko odebrac dokument.
Co do adnotacji w dokumencie to wiem, bo moja kobieta 2 tygodnie temu zdała Kategorie A, i jesli miałes dobrze wypełnione dokumenty ( jak zapisywałes się na kategoria a na egzamin i wpisałes tam numer obecnego prawa jazdy ) to dostajesz adnotacje do starej blaszki ( nie tam gdzie masz normalnie kategorie, tylko u góry )