Zdemaskowanie zarysowań

18 Maj 2018, 20:02

Witam. Przez pewne nieuwagi i przypadki powstały mi rysy w moim Suzuki Baleno, podrzucam fotki jak to wygląda. Chciałbym się dowiedzieć o tym jak to zniwelować domowym sposobem dosłownie, nie zależy mi na super ultra efekcie tylko po prostu by zamazać jakoś te zarysowania. Słyszałem o popsikaniu po lakierze WD - 40? Macie jakieś sposoby jeszcze, dodam że jestem laikiem w sprawach lakiernictwa samochodowego dlatego pytam, pozdrawiam, Dominik. :)
gber44

18 Maj 2018, 22:04

Najlepszy dla Ciebie będzie spray z kolorem Twojego auta lub pędzelek, żadne WD tu nie pomoże a nawet więcej powiem WD nigdy nie pomaga, to ściema dla handlarzy
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Samochód jako rodzaj transportu - ciekawa historia
    Samochód jest jednym z najważniejszych wynalazków w historii ludzkości, który miał ogromny wpływ na sposób w jaki podróżujemy, pracujemy i komunikujemy się z innymi ludźmi. Historia samochodu ...
    Miejskie auta ze 100-konnymi benzynowymi silnikami
    Samochody wyposażone w silnik Diesla stają się coraz mniej popularne, a ich udział na rynku globalnym – po raz pierwszy w historii – spadł w tym roku do poziomu poniżej 50 proc. Równocześnie zyskują auta ...