A ja znowu lubie spojrzeć bardziej okiem kierowcy chyba dla Truckera bardziej liczy sie komfort? Moje ulubione ciężarówki z ulubionej stronki to takie z obszernymi kabinami...
Scania z kabiną EXC
Mercedes Benz MB Actros 1844
A jesli chodzi o zewnętrzny wygląd to lubie chromowane rury + grafiki i duzo świateł.
nie znacie sie... ja jezdze z tata juz od roku mercedesem actrosem 1844 i spisuje sie bardzo dobrze... opcje: mikrofalówka, lodówka, TV, klimatyzacja, kabina sypialna (2 lozka) i tylko prysznica brakuje...
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Samsung Safety Truck na drogach - monitory z tyłu na naczepie Samsung Electronics zaprezentował pierwszy prototyp Samsung Safety Truck – pojazdu ciężarowego wyposażonego w technologię służącą zapobieganiu wypadkom drogowym przy wyprzedzaniu. Samsung stara się poprawiać jakość ...
Mi najbardziej podoba się nowa Scania.
Również podoba mi się Renault Magnum.
No a przede wszystkim MAN TGX Truck of the Year 2008 xD
Tam jest dopiero komfort. Siedzi się tam jak w fotelu przed telewizorem.
Do lewarka nie trzeba wyciągać ręki, jest zaraz przy oparciu.
Wszystko chodzi ładnie , nie stuka .
Dużo przestrzeni , a na tylnej kanapie śpi się jak na własnym łóżku xDD
Należał mu się ten tytuł .
Jechałem tym MAN-em do Danii i jest normalnie --- nie da się tego ująć.
No kolego tu muszę przyznać Ci racje w firmie kogel dali mi tego Merca i jest SUPER ale nie dorównuj MAN-owi TGX.
Ale Actross też maszyna silnik: 16L 580KM V8
Wyciągałem nim koło 120KM/H nie wiem jakim cudem ale miał ściągnięta blokadę. ;D
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.