Zestaw PIONEER

02 Sie 2008, 12:22

Witam!! Zamiaruje kupic sobie radio :
http://www.agito.pl/radioodtwarzacze_cd ... 30174.html
i takie głośniki:
[link do oferty na Allegro wygasł]

Myslicie ze ogolnie moze byc taki zestaw?? Moze macie jakies inne propozycje w podobnych cena??Bardzo chetnie rozwarze inne zestawy. Zgóry dziękuje za odp. i Pozdrawiam
Balcer
Nowicjusz

05 Sie 2008, 08:54

widze ze malo sie dzieje w tym dziale zwlaszcza w tematach CA

pytanie pierwsze ile mozesz wydac na sprzet ??

kolejne jakie masz auto ktore chcesz naglosnic??

nastepne a co za glosniki masz z przodu ??
Manfred
Aktywny

13 Sie 2008, 11:43

Nie pakuj się w tanie głośniki, ja kupiłem niby fajne głosniki JBLA
na przod i tył .
Takie na przod
i takie na tył

do tego radio PIONEER DEH 5000 USB

Teraz żałuje, na początku dźwięk wydawał mi sie super, ale jednak po tygodniu, dwoch stwierdziłem ze mogłem dołozyć ze dwie stowy i kupic naprawde dobre glośniki.

Niestety.. każdy odpowiada za swoje błedy
Niewyspany
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków

14 Sie 2008, 22:25

Niewyspany ma rację, choć oczywiście należałoby zastanowić się ile można dokładać, bo gdybym miał dołożyć stówę to może warto byłoby dołożyć jeszcze 2 i kupić jakieś JBL z serii Decade, które też ślicznie grają. Niewątpliwe rozważając ewentualne dokładanie kasy to zdecydowanie w głośniki a nie radio. Kupienie radia o stówe droższego samej jakości dźwięku nie poprawi (to, które kupujesz już sprawę załatwia w zupełności) lub zrobi to minimalnie a droższe głośniki mogą uczynić cuda...
czacha
Nowicjusz

18 Sie 2008, 23:07

Ostatnio kupiłem radio Pioneer-a model DEH-4000UB i jestem naprawdę zadowolony, wejście USB, mp3 itd. naprawdę warto dołożyć kilka złotych.
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Cztery generacje Renault Clio - historia
    Cztery generacje Renault Clio sprzedały się w łącznej liczbie 13 milionów sztuk. Renault Clio to samochód bijący wszelkie rekordy: najlepiej sprzedający się francuski samochód wszech czasów, pierwszy ...
    Wywrotki giganty to największe ciężarówki na świecie
    Wozidła sztywnoramowe to największe na świecie pojazdy kołowe. Ładowność największych z nich znacznie przekracza 300 t, a wielkość odpowiada dużemu jednorodzinnemu domowi. Zbudowanie tak imponujących rozmiarami pojazdów ...