Witam wszystkich automaniaków. Jeżdżę Lancią Lybrą z 2002 roku no i pech chciał że zgubiłem jedyny kluczyk (scyzoryk)Zadzwoniłem do serwisu ale 1000 zł trzeba mieć na nowy i tu moje pytanie jest jakaś inna opcja na nowy kluczyk? pozdrawiam
Dlaczego kierowcy ignorują znaki drogowe? Według informacji płynących z Komendy Głównej Policji najczęściej wystawiane mandaty dotyczą przekraczania dozwolonej prędkości oraz za wykroczenie względem pieszych. Najnowsze badania pokazały, że prowadzący pojazdy ...
Miejskie auta ze 100-konnymi benzynowymi silnikami Samochody wyposażone w silnik Diesla stają się coraz mniej popularne, a ich udział na rynku globalnym – po raz pierwszy w historii – spadł w tym roku do poziomu poniżej 50 proc. Równocześnie zyskują auta ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.