Krótko i na temat, auto do normalnej jazdy + może jakieś wypadziki 200-300km, nie musi być bardzo oszczędny, może trochę palić żeby tylko nie był awaryjny a będzie dobrze. Autko musi być 5 drzwiowe - micry nie liczę.
Moje typy:
Audi 80 B4 Daewo Lanos Volkswagen b5 (Okazje jeszcze mam kupić Micrę za 1000zł od sąsiada, nawet ładna)
Co nam grozi za używanie telefonu podczas jazdy? Polscy policjanci karali w zeszłym roku blisko 250 osób dziennie za korzystanie z telefonu podczas jazdy! Używanie smartfonu, gdy prowadzimy samochód, może doprowadzić do wielu niebezpiecznych sytuacji na drodze. ...
[F] A8 D3 4,2 / 745i e65 / XJ 4,2 X350 / LS 430 mk3 Podstawowe kryteria zestawienia: - limuzyna segmentu F - silnik benzynowy o mocy około 300KM - automatyczna skrzynia biegów - modele z okolic 2004 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Audi A8 D3 4,2 - 335KM - BMW ...
Ten silniczek ma 54 KM. Kiedyś takową chciałem mieć ale silnik jak się okazuje jest dość słaby choć na miasto wystarczy. Spalanie też nie jest jakieś tam ogromne. Jak chcesz jeździć nim czasem w trasę to szukaj 1,3 16V 75 KM ten zapewnia całkiem dobrą dynamikę i nie pali przy tym zbyt wiele więcej od 1,0.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.