Zaczyna mi się sypać złącze elastyczne...ładnie sobie popierduje. Wygląda to tak. na szybki rzut oka wygląda jak "naspawane" na wydech. Żadnych śrub.
Ale nigdzie nie mogę takiego znaleźć. Myślałem o założeniu czegoś uniwersalnego. Nie mam za bardzo jak zmierzyć - nie wiecie jaka jest średnica rury aby dobrać odpowiedni łącznik.
była moja mała bestia - Freelander 2002 1.8 petrol teraz jest Ford S-MAX Titanium
Rozumiem że chodzi o rure kolektor <> pierwszy tlumik.
Tylko że na allegro są rury do 1.8 ale wylot z kolektora na dwie rury. A ja mam pojedynczy wylot. Te podwójne były chyba do roku 2000 czy jakoś tak. A tej do mnie nie mogę znaleźć.
była moja mała bestia - Freelander 2002 1.8 petrol teraz jest Ford S-MAX Titanium
Aplikacja z funkcją eRemote BMW ConnectedDrive dla BMW i Dostęp do informacji o planowaniu podróży możliwy jest przy pomocy smartfona lub systemów pokładowych pojazdu dzięki dedykowanej BMW i, smartfonowej aplikacji kompatybilnej z systemem operacyjnym iOS oraz Android. ...
Nowe Audi S3 - dane techniczne i wyposażenie Silnik nowego Audi S3 Nowo zbudowana jednostka napędowa 2.0 TFSI o mocy 221 kW (300 KM) i momencie obrotowym 380 Nm Przyspieszenie od 0 do 100 km/h w 4,8 sekundy , zużycie benzyny: 6,9 litra na 100 km (z przekładnią S tronic)Sportowy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.