Zlodzieje polsko-niemieccy

24 Kwi 2007, 17:29

niedawno dowiedzialem sie tylko nie wiem czy to prawda ze;
niemcy kupujacy u siebie samochody jednoczesnie ubespieczajac na niesamowite pieniadze ,przyjerzdzaja do polski w tym samym czasie ustalajac z polskimi zlodziejam miejsce i godzine gdzie pozostawi szwab auto
a polaczki poprostu go zwina a niemiec powroci do swojego kraju zglosi kradziez ze w polsce mu auto zajeb,,,,,(co policja szwabska uwierzy bo polska z tego słynie)i niedojz ze dostal od polakow kase za auto to jeszcze odszkodowanie.moral z tego taki ze niemiec ma czysciutkie raczki a polacy zlodziejaszki i taka opinia szerzy sie na cala europe!!
Z resztkami tchu...
<3 civic <3 DOHC VTEC <3
TOLEDO
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa - Marysin

24 Kwi 2007, 20:06

dokladnie, tez slyszalem o tym, po prostu, proste oszukanstwo, a polacy oczywiscie ci "zli". :evil:
BMW M Roadster, może kiedyś...
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: tomaszów mazowiecki

25 Kwi 2007, 06:32

no własnie
za to nienawidze niemców
szkoda ze to oni produkuja jedne z najlepszych aut na świecie!!!
pozniej mamy opinie -ze nie chca nigdzie przyjac do przacy za granica czy chodziaz wstep do innego karju!!!
Z resztkami tchu...
<3 civic <3 DOHC VTEC <3
TOLEDO
Początkujący
Awatar użytkownika

25 Kwi 2007, 06:59

Dokladnie ale wiem że juz sie z ato biorą i pare osób wpadło na tym .
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków

25 Kwi 2007, 10:38

Łukasz789 napisał(a):Dokladnie ale wiem że juz sie z ato biorą i pare osób wpadło na tym .

dobrze tylko tez by bylo jakby za to sie tez do dupy niemcom dobrali
bo naszych z pewnoscia wylapia a takie szwabsko lazi i oszukuje!!!!!
Z resztkami tchu...
<3 civic <3 DOHC VTEC <3
TOLEDO
Początkujący
Awatar użytkownika

25 Kwi 2007, 10:45

aaa zapomnialem dodac ze te auta skradzione w polsce trafiaja do komisów samochodowych gdzie tam sa zakupywane przez porzadnych polskich obywateli!!!!!!jak zatrzyma policja to co wtedy????samochod trafia chyba do wlasciciela!!!!a polaczek idzie kiblowac!!!!CHAMSTWOOOO!!!!
Z resztkami tchu...
<3 civic <3 DOHC VTEC <3
TOLEDO
Początkujący
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Opel Calibra GTC Concept
    Silnik 2.8, 325 KM. Bardzo podobna jest do Isignii, a ta jak wiadomo była i jest świetna. A wy co myślicie na temat nowej calibry? Jeszcze dodam, że ma kosztować około 200 tysięcy gdzieś to na angielskiej stronie przeczytałem. ...

28 Kwi 2007, 10:17

z tym ostatnim to nie wiem ale slyszalem że an części albo za wschodnia granice.Z tego co wiem to dobieraja sie do dupy też szwabom ale żadko sie zdarza bo maja wiele sposobów do wykręcenia sie anjczęscie wpadaja na prowokacjach.
Ostatnio edytowany przez Łukasz789, 28 Kwi 2007, 13:02, edytowano w sumie 1 raz
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków

28 Kwi 2007, 12:59

wiecie, jedne trafiaja do salonow, inne sa rozbierane, to zalezy jakie maja miec przeznaczenie, ale tak czy siak, i tak, Polska przez takich cwaniakow, tylko na tym cierpi
BMW M Roadster, może kiedyś...
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: tomaszów mazowiecki