witam ma pytanie czy ktoś oddawał na złom malucha czy poloneza albo inne samochody ?
interesuje mnie to ile jest z samochodu aluminium/miedzi/gruby/blacha złom ?
właśnie sie zastanawiam czy coś takiego nie robić są maluchy ale po 300zł średnio +umowa na jakiegoś żula to +50zł a ile moge dostać z tego co wyliczyłem to ok 450zł wiec z 100zł można zarobić na maluchu ale jak by był jakis inny polonez czy coś to wieksza kasa
miałem okazje kupić astre w gazie za 300zł ale kolega mi zwinął z przed nosa był godzine prędzej odemnie po nią
Uniwersalny system hakowy i bramowy - samochody ciężarowe W sytuacji gdy rosną wymagania odnośnie do standardów technicznych, ekonomicznych i ekologicznych pojazdów, coraz większą uwagę zwraca się na optymalne wykorzystanie posiadanego taboru. Jest to jeden z powodów, ...
Volkswagen Crafter "Van of the Year 2017" Nowy Crafter marki Volkswagen Samochody Użytkowe, produkowany wyłącznie w fabryce w Białężycach koło Wrześni, pod wieloma względami wyznacza standardy wśród aut dostawczych. Samochód ma bardzo bogate wyposażenie ...
Jak znajomy po wypadku zlomował auto, musiało byc wszystko. Jak wyciągał jakieś części musiał w ich miejsce jakies włożyc bo inaczej powiedzieli że nie przyjmą.
Goso napisał(a):tylko rozbiurka auta na złom aluminium/blacha /gruby/miedz
No jak dostaniesz w prezencie to mozesz rozbierac do woli bez wyrejestrowania.W czym widzisz problem... Ile za to dostaniesz... Jak sprzedaz to wtedy bedziesz wiedzial...
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło. Nie odpowiadam na PW.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.