Zlot..?

18 Cze 2010, 06:55

Macie plany na wakacje..? Jeśli tak to może uda się spotkac ze sobą na piwku..? :razz:

Oczywiście może ktoś przypadkiem będzie w X czy Y w tym samym czasie więc jak ktoś się określi to można się przypadkiem spotkac...

Osobiście planuję przełom lipca i sierpnia najpierw Pieniny (okolice Krościenka),a od razu pózniej Dzwirzyno niedaleko Kołobrzegu. :smile:

Może naiwnie sądzę,że jak będę gdzieś szedł na szlaku albo na deptaku,to jak z przciwka pójdzie np:Barol czy Kubuch,to chętnie walnę z gościem po browarku... :smile:
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

18 Cze 2010, 07:52

Hehe, czuję się miło wyróżniony :) Niestety mam 4 miesięcznego synka i raczej w tym roku na żadne eskapady się nie wybieram - co najwyżej na działkę :P Gdyby jednak ktoś był w Bydgoszczy to może uda się spotkać.
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Rok produkcji: 2013

18 Cze 2010, 09:54

No nie ma sprawy ja jestem za ale raczej w te wakacje odpadam ponieważ będę zapierdalał do roboty do sąsiada w firmie i całymi dniami od poniedziałku do soboty i jeszcze zostają mi sprawy co do szkoły do załatwiania co dalej więc będę miał ciężko z czasem niestety,no chyba że ktoś będzie na terenie Jaworzna to sie możemy zgadać.Ewentualnie może uda mi sie pare dni wolnych ale to dopiero gdzieś w sierpniu.Ale pomysł jest naprawde dobry,sam kiedyś myślałem o jakimś spocie z forumowiczami i nawet z naszymi kochanymi autkami :mrgreen:
Barol
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

18 Cze 2010, 14:40

Bywam w Bydgoszczy...bo żony siostra mieszka w Fordonie na Taterników więc może może..?

Natomiast na wakacje do ...Jaworzna raczej się nie wybieram. :smile: Może jak zmienicie nazwę na Jaworzno Zdrój to starą dałoby się oszukac... :lol:
Pod domem : MEGANE IV 1,5 dci-110KM , MEGANE III 1,6-16V - 110KM lpg -jest paliwowa alternatywa bez elektryki.
artur73
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG

18 Cze 2010, 16:02

Spoko spoko pomyślimy :mrgreen: nie no ale na poważnie jak będę miał troche wolnego to dam znać :wink:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

21 Cze 2010, 09:00

artur73 napisał(a):Bywam w Bydgoszczy...bo żony siostra mieszka w Fordonie na Taterników więc może może..?

Zapraszam - mam teściów na Wyzwolenia :)
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Rok produkcji: 2013
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Siłacz wagi lekkiej - kompaktowy crossover
    Po prezentacji Toyoty C-HR, kompaktowego crossovera japońskiej firmy, wśród mnóstwa pozytywnych komentarzy, w tym dotyczących awangardowej stylistyki i napędu hybrydowego, pojawiły się również pytania ...