Zmiana koloru deski rozdzielczej - Fiat Punto II

02 Lut 2012, 20:43

Jak w temacie kupuje fiata punto II ale nie podoba mi się kolor deski rozdzielczej, czy można go jakoś zmienić albo okleić myślałem o spray-u ale nie wiem czy by to dobrze wyglądało najlepiej ciemny kolor
Esparco
Nowicjusz

Miejscowość: OPOLE
Prawo jazdy: 23 01 2012

08 Lut 2012, 13:23

Spray-em niestety nic nie zrobisz. Wstaw zdjęcie tej deski rozdzielczej,zobaczymy czy faktycznie jest taka zła jak piszesz. Poza tym jeżeli już,to wymieniasz całą na nową i masz spokój. Tylko to większe nakłady finansowe.
Dabtuner
Aktywny

08 Lut 2012, 15:05

Hydrografika rozwiąże twój problem.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

05 Kwi 2012, 13:39

Minęło już trochę czasu,więc może napiszesz jak tam sprawa deski rozdzielczej,wymieniona? Jeżeli tak to czekamy na zdjęcia. Sam spray jak pisałem wcześniej- nic nie da na dłuższą metę,to wymaga większego nakładu pracy.
Dabtuner
Aktywny

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ośmiokołowiec, bo cztery koła to za mało!
    Czy to nie przesada? Aktualne samochody koncepcyjne zasilane energią elektryczną mają po cztery koła. Eliica bo tak nazywa się ten pojazd ośmiokołowy różni się od nich diametralnie – jest duża ma 5100 mm długości, ...
    Lexus RX L to naziemna klasa biznes dla całej rodziny
    Kto pamięta jeszcze, jak lata się samolotem? Piloci z pewnością, ale spójrzmy na sytuację oczami pasażerów. Liczba rejsowych lotów jest w obecnej sytuacji minimalna, a wiele osób tęskni za podróżami, ...