Mam Małe pytanko. Mianowicie chciałbym zmienic nieznacznie kolor samochodu. mam czarny ale wyblakł i teraz chce go odświeżyć a może nawet pomalowac na metalik. Pytanie brzmi czy w musze to gdzieś zgłaszać i gdzie jest napisane jaki kolor ma mój samochód
demolka86 napisał(a): i gdzie jest napisane jaki kolor ma mój samochód
Nie wiem jak wygląda sprawa z pojazdami nowymi tzn czy kolor pojazdu jest
zapisany w świadectwie homo...
Natomiast przy OBT pojazdu z zagranicy musze napisać kolor w DIP-ie...
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło. Nie odpowiadam na PW.
Najbardziej innowacyjne napędy samochodowe Jeszcze dwadzieścia kilka lat temu sprawa była prosta – na rynku były dostępne tylko samochody z silnikami spalinowymi. Wszyscy kierowcy robili to samo – wlewali do baku benzynę lub olej napędowy, które ...
Wyścigowa Toyota GT86 po modyfikacjach w Polsce Toyota GT86, sportowe coupe z Japonii, jest świetną bazą do budowy wyczynowych aut na rajdy i wyścigi. Sportowe ramię Toyoty w Europie, Toyota Motorsport GmbH, opracowało na jej podstawie profesjonalne wersje wyścigowe i ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.