Zna sie ktoś dobrze na telefonach komórkowych??

08 Paź 2010, 17:31

Stasiowski a Ty jak myślisz warto sie koło czegoś takiego zakręcic?Oczywiście wiadomo poczytam dokładnie o nim co w sieci piszą ale wiadomo w sieci to trzeba wszystko dzielić na pół.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

08 Paź 2010, 20:24

Domyślam się, że na zaoszczędzeniu środków pewnie też Ci dość zależy.
Powiem tak, kolega mój kupił sobie ok rok temu podróbkę N95. Do tej pory to działa, spisuje się jak normalny telefon. W Twoim przypadku warto zapoznać się bliżej z kwestią softu w tej podróbce ze względu na to, iż z tego co wiem zwykły soft tam nie miał prawa wejść, tylko i wyłącznie symbian ze względu na dostępne funkcje. Może jakiś system od Nokii tam załadowali? Nie zmienia to faktu, iż lepiej by było w rzeczy samej jakby był system :) M.in z takich powodów:
- mając kabel i program phoenix robisz sobie flasha w domu zaoszczędzając tym samym 30 zł na serwisie,
- system Nokii jest dużo szybszy niż symbian.

Spodziewaj się w tym kiepskiej jakości obudowy jak i klawiatury (chyba że ktoś już to wymienił), baterię to nie wiem dokładnie jaki symbol jest w N97m ale jeżeli by kiepsko trzymała to warto zakupić oryginał do Nokii. Trzeba by się zorientować co do serwisu. Wiem, że w moim mieście chłopaki niedaleko mojej roboty w serwisie robią bez większych problemów i takie podróbki.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

08 Paź 2010, 21:41

Ta aukcja była akurat przykładowa,chodzi mi mniej więcej o takie podróbki Nokii bo jak tak patrze na allegro to idą one jak świeże bułeczki i pomyślałem że może warto sie nimi zainteresować ale jeszcze pomyśle bo i tak mam troche czasu jeszcze :wink:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...