Witam, ostatnio otworzyłem maskę i zalazłem wyciek spod wtrysku. Moją uwagę zwrócił otwór zaraz nie daleko odmy. Nie wiem do czego on jest i wygląda tak jak by czegoś brakowało. Silnik to 1.6 hdi peugeot 308 2017. Dodaje zdjęcie poniżej
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Nie jestem pewny, podjechal do mnie moj znajomy z takim samym silnikiem i ma dokladnie tak samo wiec wychodzi na to ze tak ma byc , ale ... Do czego to sluzy ?
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.