Witam, ponad 8 miesięcy temu zakupiłem 19 calowe alufelgi. Jakis czas temu zauwazylem dziwne zniszczenia i chcialbym sie dowiedziec co jest ich przyczyną? Czy jest to wada fabryczna, zwykle oznaki eksploatacji czy tez efekt srodkow chemicznych uzywanych na myjni samochodowej (to ostatnie raczej nie wchodzi w gre jako ze jezdze na ta sama myjke od lat a zniszczenia zauwazylem dopiero niedawno, zrzeszta wlasciciel myjni zapewnia mnie ze nie uzywa ostrych srodkow chemicznych)
Na początek - niezłe felunie sobie wybrałeś, podobają mi się. Te opryski i zadrapania to raczej moim zdaniem ślady eksploatacji, niż środków chemicznych. Natomiast zastanawiam się co mogło spowodować pojawienie się białych plamek. Jeździsz w jakimś trudnym terenie?
To prawda felgi są nietuzinkowe Co do uszkodzeń to alufelgi nie lubią zimy a właściwie to soli która służy do pozbycia się śniegu i lodu z dróg, która występuje w dużym stężeniu. Sól i inne chemikalia wpływają negatywnie na alufelgi. Może to jest przyczyną?
nasze młodzieżowe zawołanie zrobić więcej niż nakazuje obowiązek
Jeśli masz na nie gwarancje zawsze możesz próbować reklamować, odpryski nie powinny powstawać po takim czasie. Felgi jakiej sa firmy? Jeśli nie renomowanej to może być po prostu już zmęczenie felgi.
Witam, szkoda że nie widzę zdjęcia. Też mam problem z felgami, mam je od roku i jeździły tylko w sezonie letnim.Na jednej z felg pojawiły się odpryski lakieru, porównałbym czy to coś podobnego.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Summer Cars Party 2010 / relacja Po raz czwarty na płycie lotniska Muchowiec w Katowicach mieliśmy możliwość obejrzeć „Najszybszą imprezę tegorocznego lata”. Na przestrzeni ostatnich sześciu lat w Polsce nastąpił ogromny przełom w dziedzinie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.