Jeśli jest tam rzeczywiście 1.5 miliarda ludzi w co nie wierzę, jeśli jeden drugiego w restauracji konsumuje,to debili będzie ze 3 miliardy i 4 miliardy kanibali,ja od jutra zaczynam się odchudzać na skórę i kość,gdy taka żółta szarańcza ruszy za żarciem do Europy to może mnie oszczędzą!
[ Dodano: Sro Paź 28, 2009 15:47 ]![Mad :mad:]()
Mój brat teraz mówił mi ,że czytał o tym procederze w Chinach tylko nie pamięta już strony,tam pisało o daniach grillowanych,podobno to rarytas
![Mad :mad:]()
teraz już wiem dlaczego Chińczycy mają takie mordy-
W Chinach
aborcja jest legalna,lekarze sprzedają płody ludzkie po od kilkudziesięciu do 300 dol .za sztukę,kobiety jedzą mięso ludzkie gdyż podobno świetnie wpływa na cerę
Cóż się dziwić tej dziczy chińskiej,kiedyś czytałem o przypadku zatrzymania ciężarówki chłodni przez policję(we Francji),wypełniona była płodami ludzkimi oraz łożyskami z przeznaczeniem na produkcję kremów kosmetycznych dla kobiet przez znany koncern kosmetyczny,A Fe!!! Moja żona nigdy takiego paskudztwa nie kupi-
Żabojady to też nieźli Gigusie ale czego można się spodziewać po ludziach ,którzy ropuchy wtryniają?!