Zupa z abortowanych płodów.

28 Paź 2009, 08:37

Jak podaje agencja Seoul Times w mieście Kanton w Chinach serwuje się zupę z nienarodzonych dzieci(aborcja),cena oscyluje w granicach 4 tysięcy dolarów ,z tego menu korzystają bogaci Chińczycy,podobno zjedzenie takiej zupy wpływa na potencję co potwierdzają staruszkowie chińscy żonaci z nastoletnimi dziewczynami,zdjęcia oraz artykuł na ten temat widziałem na stronie, Pardon-SZOK zupa dobra na sex?!Ludzie o słabych nerwach i wrażliwi niech tam nie wchodzą.Tego się nie spodziewałem,Chińczycy to naród jednak obleśny.Nigdy nie korzystałem z restauracji Chińskiej by przypadkiem nie zjeść szczekającego przyjaciela, teraz tam tym bardziej nie zaglądnę.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

28 Paź 2009, 11:46

Heh, no cóż, ich tam jest 1,5 mld ludzi, więc debilów jest odpowiednio więcej :mrgreen:
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

28 Paź 2009, 13:42

Jeśli jest tam rzeczywiście 1.5 miliarda ludzi w co nie wierzę, jeśli jeden drugiego w restauracji konsumuje,to debili będzie ze 3 miliardy i 4 miliardy kanibali,ja od jutra zaczynam się odchudzać na skórę i kość,gdy taka żółta szarańcza ruszy za żarciem do Europy to może mnie oszczędzą! :grin:

[ Dodano: Sro Paź 28, 2009 15:47 ]
:mad: Mój brat teraz mówił mi ,że czytał o tym procederze w Chinach tylko nie pamięta już strony,tam pisało o daniach grillowanych,podobno to rarytas :mad: teraz już wiem dlaczego Chińczycy mają takie mordy- :mad: W Chinach :mad: aborcja jest legalna,lekarze sprzedają płody ludzkie po od kilkudziesięciu do 300 dol .za sztukę,kobiety jedzą mięso ludzkie gdyż podobno świetnie wpływa na cerę :mad: Cóż się dziwić tej dziczy chińskiej,kiedyś czytałem o przypadku zatrzymania ciężarówki chłodni przez policję(we Francji),wypełniona była płodami ludzkimi oraz łożyskami z przeznaczeniem na produkcję kremów kosmetycznych dla kobiet przez znany koncern kosmetyczny,A Fe!!! Moja żona nigdy takiego paskudztwa nie kupi- :mad: Żabojady to też nieźli Gigusie ale czego można się spodziewać po ludziach ,którzy ropuchy wtryniają?! :mad:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Gdzie nie warto tankować LPG? Wysokie ceny Autogazu!
    Miałem okazję w weekend wybrać się w góry a dokładniej w Karkonosze. Podróż oczywiście z Warszawy trasą A2 następnie A1 i S8, a dalej kawałek A4. Ceny w Warszawie LPG były na poziomie 2,10 - 2,18zł. Jednak na ...
    Jak jeździć oszczędnie hybrydą?
    Jest stale rozwijana i zdaniem wielu stanowi złoty środek między bezemisyjną jazdą, a swobodą typową dla aut spalinowych. Technologia hybrydowa od lat jest czymś więcej niż tylko ciekawostką i pozwala oszczędzać kierowcom ...