Zwarcie akumlatora?

12 Lip 2012, 17:10

Witam mam problem otóż gdy jechałem raz samochodem Mitsiubishi Carisma 1.8 122 kM moj komputer zaczął świrować przestał dzialac obrotomierz oraz predkosciomierz , nie przejełem sie tym i jechalem dalej po chwili zauwazylem az na komputerze zaczeły migac cyfry tak jak by sie resetowały po kolejnej chwili komputer padł zaswiecila sie kontrolka ABS ciezko mi bylo krecic kierownica i samochód zgasł i nie moglem go uruchomic przez jakiś czas , zajrzałem pod maske i ujrzałem uszkodzoną kleme która nie ma styku moje pytanie jest takie czy mozliwe jest to ze robilo sie jakies zwarcie , albo po prostu brakowalo mocy i ten komputer świrował ?
Gunz
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 122 kM

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak bezpiecznie podróżować z psem?
    Wyjeżdżając z psem należy zadbać o jego bezpieczeństwo i komfort podróżowania. Jazda samochodem, przyspieszanie, hamowanie, głośna muzyka czy praca silnika, są dla naszego pupila bardzo stresujące. Pamiętajmy, że odpowiednie ...
    To już przeszło 30 lat Volkswagen Poznań
    Volkswagen Poznań, który obecnie jest gigantycznym pracodawcą zatrudniającym 9 500 osób i jednym z głównych producentów samochodów w Polsce, narodził się przed trzydziestu laty jako skromny ...