witam, w pierwszej kolejnosci powiem ze na autach znam sie tyle ze wiem ze maja 4kola i kierownice ;pp
do sedna, szuakm autka tak do 15tys zl, w ktorym nie bede sie czul jak w puszce, gdyz mam 190cm wzrostu, i chudy nie jestem ;p nastepnie, chodzi mi o zywotnosc, abym po miesiacu nie musial wszystkiego wymieniac bo mi sie nie widzi wkladac w niego tyle kasy ile za niego dalem miesiac po kupnie
![Wink ;)]()
) wiec nie chce malej puszki w ktorej wyciacie dachu bedzie jedynym sposobem na wyprostowanie glowy..
![Wink ;)]()
) myslalem nad volvo, bo nie raz takim jezdzilem aczkolwiek nie podam modelu gdyz nie pamietam, ale autko bylo duze - w srodku, co dla mnie jest nr 1 na liscie wybierania auta..
lecz tak jak mowilem, w zyciu jezdzilem tylko passatem, jakims volvem i.. tyle ;D
mysle ze do 15tys zl da sie znalezc cos fajnego
![Wink ;)]()
sprawdalem co mi sie tam podoba wizualnie i podobal mi sie 'sportowy' pontiac, ale on chyba za wygodny typem duzy nie bedzie, aczkolwiek podobal mi sie.. ehh za duzo nie mam co pisac bo i gowno wiec.. tak streszcze:
- duzy W SRODKU tak jak pisalem
- wygodny
![Wink ;)]()
- zywotny
- aby za duzo nie palil.. u mnie ta granica jest na 10l/100 jak bedzie pil 11 to sie nic nie stanie, ale zeby nie popadl w alkocholizm i nie poil 20 ;DD
to chyba tyle.. ogolem duze, wygodne,i zywotne auto ;D
ps: nic sie nie stanie jak podacie cos o sportowym wygladzie
![Wink ;)]()
)
ps 2: myslalem nad subaru impreza, podobniez duze auto, latwe do opanowiania, tutaj mowie o jezdzie bo ma naped na 4x.. ale tak tylko slyszalem ;p