Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
tu akurat nie zgadzam się z Twoją opinią i w sumie nikt nie powinien się zgodzić miałem sabba i miałem BMW (w sumie nadal mam i mieć będę) w każdym aucie ,marce ,modelu jest coś co jest lepiej skonstruowane inne gorzej, w jednym będzie łatwiej coś naprawić w innym trudniej, w jednym łatwiej wymienić jakaś część bo będzie lepszy dostęp a w innym będziesz rzucal chu..... Przez pół dnia żeby coś wykręcić. Może poprostu Twój mechanik nie ma ręki do BMW bo ja uważam że nie jest źle zrobione pod względem napraw a co do tematu to tutaj znalazłem ciekawe ogloszenie [link do oferty na Olx wygasł]dzida napisał(a):Mój mechanik bez problemu naprawia Saaba i klnie jak przyjeżdża do niego BMW (chodzi o to jak BMW jest zrobione pod kątem napraw).
Kao napisał(a):Może poprostu Twój mechanik nie ma ręki do BMW bo ja uważam że nie jest źle zrobione pod względem napraw
i właśnie tych bredni nie umiem zrozumieć bo miałem w sumie BMW 7 sztuk różnych modeli z różnymi silnikami i nigdy nie miałem z tym większych problemów także nie siej tu nie sprawdzonych historyjek które opowiada Ci Twój mechanik. A nie rozmawiamy teraz o nowszych modelach bo to jest oczywiste że w każdej marce ( nawet w lexie) są problemy.dzida napisał(a):tylko wymiana jakiejś pierdoły często wiąże się z rozebraniem większej ilości części.
zabrzmiało to tak jakbyś się nabijał z naszych wypowiedzi.Piwoszzz napisał(a):też wiele-odcieni? bo ja coś nie widzę tego niestety
Kao napisał(a):nigdy nie miałem z tym większych problemów także nie siej tu nie sprawdzonych historyjek które opowiada Ci Twój mechanik
nie wiem czy dobrze rozumiem, ale twierdzisz, że Dzida w każdym możliwym temacie wciska Lexusa IS?Kao napisał(a):Ty poza swoim lexem to świata nie widzisz wszystkie porównania do lexa, temat co kupic wbijasz ludziom do głowy na chamiora lexa i jeszcze wiele innych sytuacji.
Kao napisał(a):Nie widzę sensu tej dyskusji, Ty poza swoim lexem to świata nie widzisz wszystkie porównania do lexa, temat co kupic wbijasz ludziom do głowy na chamiora lexa i jeszcze wiele innych sytuacji.
Kao napisał(a):Przypomniałem sobie coś, kiedyś w E39 zmieniłem czujnik od absu na najtańszy zamiennik i tu Cię zaskoczę że działał i co jeszcze lepsze rok później dalej działał.... Potem nie wiem po pogonilem auto
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
dzida napisał(a):Nie sieje tylko opisuje jak jest pod względem serwisowym i jak to mówi szybki - właściciel niemieckiej motoryzacji premium zawsze mówi, że premium kosztuje w serwisie, bo jest "premium".
dzida napisał(a): Kao napisał(a):
Nie widzę sensu tej dyskusji, Ty poza swoim lexem to świata nie widzisz wszystkie porównania do lexa, temat co kupic wbijasz ludziom do głowy na chamiora lexa i jeszcze wiele innych sytuacji.
poszukaj po moich postach potwierdzenia swoich słów - nie znajdzieszJa unikam polecania Lexa aby uniknąć takich głupich wpisów jak Twój - robią to inni. Porównanie było do BMW, czyli najbliższego konkurenta.