1,8T 2001r. 9900 opinia

19 Sty 2017, 01:11

Duzo przyjemniej i wcale nie gorzej sie odpycha 1.9 130 z Golfa/A3 niz to 1.8T. Jezdzilem, testowalem i takie sa moje wrazenia. Jak nie palujesz co chwile pod czerwone pole to w mojej ocenie 1.9 bedzie sprawialo lepsze wrazenie w aucie wielkosci golfa/a3 przy czym jest bardziej uniwersalne. I np. z czesciami z drugiej reki do 1.8t jest trudniej niz do zwyklych benzyn/diesla
Paulo21
Nowicjusz

Auto: Chwilowo brak

19 Sty 2017, 08:26

pkc napisał(a):Nie widziałeś jeszcze Autosana w akcji, podczas porannego rozruchu :D

nie, ale widziałem Stara :naughty:

Wg mnie jak ktoś szuka czegoś ze sportową żyłką to lanie ON jest nie na miejscu. Był u nas taki spec od Golfa. C(h)ipa założył, jakiś blow-off też. Pierdział jak traktor i puszczał czarną chmurę. Widok i hałas budził politowanie, a nie zachwyt :ok:
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Co oznacza dla kierowcy znak STOP?
    Znak STOP oznacza zakaz wjazdu na skrzyżowanie bez wcześniejszego zatrzymania się. Zwykle jest umieszczony tam, gdzie wyjazd z danej drogi jest szczególnie niebezpieczny. Według badań tylko 50% kierowców całkowicie ...