REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Słabo, ja jakieś 2 lata temu widziałem VW Tourana bodaj 2011 z ponad 600k na blacietomekdk napisał(a):Widziałem niedawno E-klasę diesla z 2013 roku ... przebieg 280 000 km
tomekdk napisał(a):tay94 - odnośnie BMW ... nie obrażaj się na markę
Sprawa może wyglądać inaczej ... po prostu mogłeś kupić nie to, co kupiłeś, w sensie, że jak licznik był skręcony z 500 tys. na 200, a zamiast bezwypadkowego był powypadkowy - to co się dziwisz, że auto się psuje? Każde by się psuło.
Dlatego nie obrażaj się na BMW, tylko obraź się na polski rynek, gdzie do końca nie wiadomo co (1 właściciel, 195 000 km) jest czym (okazało się, że było 8 właścicieli, a przebieg to to 303 000 km):
to ja mam przykład z zupełnie przeciwnego biegunaszybki napisał(a):Muszę Cię zmartwić bo u moich wielu znajomych BMW co do serwisu jest spalone i co ciekawe są tacy co mieli te auta od nowości więc chyba po cichu im licznika nikt nie cofną są te z tacy co wydali 10k na jazdę BMW za 30k i dalej twierdzą że jest ok. Chociaż rekordzista na Mkę V10 wydał ponad 30k boi się nią jeździć ale dalej twierdzi że marka premium wymaga
dzida napisał(a):Ciekawe, czy ten młodzian i mechanik widzieli że jest takie coś jak hydraulicznych stabilizator za 4k sztuka (regenerowany), które lubią się wylać