Wrzucam parę zdjęć
https://imgur.com/a/V0kKCG3 (klikając w zdjęcie otwiera się w lepszej jakości)
Jak widać jestem już po wizycie w wydziale komunikacji
Generalnie poza blachą nie ma się do czego przyczepić. Drzwi z obydwu stron nad listwą delikatnie rdzewieją i niemalże niewidoczne bąble na dachu. Mała obcierka na tylnym zderzaku o wymiarach może 1cmx1cm. A no i felgi ewidentnie zmęczone życiem, też będzie trzeba coś zdziałać w tym kierunku. Mechanicznie igła, hamowałem go, wyszło lekko ponad serię. Prowadzi się super, dopiero teraz odczułem jak mój leon w klekocie słabo prowadził się w zakrętach :V
Oleje, filtry, także w haldexie już wymienione, na dniach, może po świętach wizyta u lakiernika, później już tylko felga, nowe opony, wydech i jedziemy na softa
![Uśmiechnięty :)]()
Myślę, że większych modów nie będzie, bo jak na razie autko jedzie, delikatnie mówiąc, szybko
A no i bose. Gra genialnie. Audiofilem nie jestem, ale to co jest w zupełności mi wystarcza.
Spalanie? Według komputera w trasie powrotnej
średnie spalanie wynosiło 7.2l/100km, dziś pojeździłem po mieście, było parę startów spod świateł - 12.5l/100km. W rzeczywistości będzie pewnie trochę więcej. Tragedii więc nie ma. Gaz wrzucę po sofcie.
Dzięki wszystkim za pomoc, jestem wam ogromnie wdzięczny!
![Uśmiechnięty :)]()