REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Do reduktora to raczej nie, 1.9TD był składany w Hiszpanii, i może się liczba zębów nie zgadzać, w Vitarach tak jest, Japońce mają inną ilość jak Hiszpanie, ale w Vitarze pasuje krzyżak, a tutaj nie wiem. A jakby łapy nie pasowały to zawsze można samemu dorobić.soldatt napisał(a):nom w sumie jeszcze skrzynia dochodzi do tego czy również pasuje bo reszte to tam pikuś się dorobi ale najważniejsze to silnik i skrzynia czy pasuje na lapy od benzyny i do reduktora to mnie najbardziej interesuje
Jogi4x4 napisał(a):Do reduktora to raczej nie, 1.9TD był składany w Hiszpanii, i może się liczba zębów nie zgadzać, w Vitarach tak jest, Japońce mają inną ilość jak Hiszpanie, ale w Vitarze pasuje krzyżak, a tutaj nie wiem. A jakby łapy nie pasowały to zawsze można samemu dorobić.soldatt napisał(a):nom w sumie jeszcze skrzynia dochodzi do tego czy również pasuje bo reszte to tam pikuś się dorobi ale najważniejsze to silnik i skrzynia czy pasuje na lapy od benzyny i do reduktora to mnie najbardziej interesuje
soldatt napisał(a):ale przecież skrzynia jest połączona z reduktorem przez wał taki jak idzie do mostu to o jakie zęby ci chodzi ??