witam mam audi a6 1.9tdi 2001 jechałem nią za granice i po 1000km zaczęła mi słabnąć ledwo co się dokulałem na drugi dzień zaczęła chodzić normalnie ale teraz przy obrotach 2000-2100 zaczyna ją dławic i przerywać pomocy dziękuje
Przyglądnąłbym się pompie wtryskowej,to najczęściej występujący problem(z pośród innych problemów z układem wtryskowym),ale wcześniej sprawdź filtr paliwa.
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Parkowanie równoległe - krok po kroku jak to zrobić prawidłowo W okresie przedświątecznym parkowanie w pobliżu sklepów może być wyzwaniem. Wielu kierowców obawia się jednak parkowania równoległego, co często ogranicza wybór miejsc parkingowych. Trenerzy Szkoły ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.