Jednak Zafira B. 1,8 140 kucy . Rok budowy jak i pierwsza rejestracja połowa 2011. Przebieg 160 tys km. Nie golec ani wypaśna . Pełna elektryka szyb , klima automatyczna , składane elektrycznie lusterka , czujnik deszczu , automatyka oświetlenia , pakiet chrom , czujniki parkowania tył i przód , no i dach panoramiczny / szklany. Przebieg ? Robię pakiet startowy( taki większy) i widzę że adekwatny . Wymieniam rozrząd , uszczelki chłodnicy oleju a i tzw. uszczelkę pompy olejowej- zapobiegawczo . Tutaj konieczne było zdjęcie miski olejowej .Przed motor nie ulany olejem. Patrząc tam nic nie sugeruje że to gruz ale zobaczymy jak będziemy jeżdzić . Podwozie , zawieszenie- nie ma co robić / poprawiać . Hamulce . Tarcze nie zużyte , klocki około 80 procent żywotności . Tapicerka w stanie dobrym / idealnym. Wyprana . Bez przetarć i niemiłych niespodzianek . Nadwozie / lakier/ jakieś naprawy . Było rzeżbione z prawej strony jednakże zrobione fachowo . Kowalski by się nie obciął . Ja miernikiem grubości lakieru nie mierzyłem ale oczy moje widzą . Gazujemy i pedał w podłogę