REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Nie robi różnicy , tak strzeliłem z tym 2012 rokiemInvi napisał(a):Robi różnicę czy auto będzie miało 9 czy 10 lat?
Masz jakieś konkretne propozycje ?Invi napisał(a):Poszukaj jakiegoś van'a, c-max czy coś
Bez przesady . Bądżmy realistami - im też może się zdarzyć bubel wciskany jako perełka .mike napisał(a):Do panów Kierat można w sumie w ciemno jechać z kasą![]()
Kolejne bez przesady. Cuda się nie dzieją bez przyczyny . Opel jak każde inne auto jak zepsute to pluje błędami. Mam kupić opla z błędami w sterowniku silnika bo to typowe dla tej markimike napisał(a): a że sterownik pluje błędami to akurat standard w Opelku, tam lubią się dziać takie cuda
pamiętaj, że kupujesz używane. Tam zawsze będzie coś do zrobienia, głupia wymiana żarówki już przeczy twierdzeniu "bez wkładu finansowego"bonifacy napisał(a):Bez przesady . Bądżmy realistami - im też może się zdarzyć bubel wciskany jako perełka .
bonifacy napisał(a):Cuda się nie dzieją bez przyczyny . Opel jak każde inne auto jak zepsute to pluje błędami
Nie czepiam się głupiej żarówki , nie czepiam się jak jest jakaś tam wgniotka czy rysa . Nie noszę miernika grubości lakieru , nie czepiam się gdy jakiś element powtórnie lakierowany ale np. fatalny stan tapicerki mnie odrzuca. Odrzuca też np. tak jak dzisiaj coś tam oglądałem to spore ilości oleju silnikowego w zbiorniczku płynu chłodzącego no i błąd czujnika wałka rozrządu.Rozumiem że kupuję używane , ktoś tam d....ę woził i ciorał to auto. Jestem tolerancyjny ale do pewnych granic.mike napisał(a):pamiętaj, że kupujesz używane. Tam zawsze będzie coś do zrobienia, głupia wymiana żarówki już przeczy twierdzeniu "bez wkładu finansowego"
No i tutaj jest dylemat bo właśnie to to przypadło jej do gustumike napisał(a):Jeśli kurczowo trzymać się rocznika, to klaruje się obraz jakiegoś Logana MCV, ale córce raczej nie przypadnie do gustu
No i coś konkretnego w temacie . Rozważymy taką propozycjęKao napisał(a):A może pójść w stronę cos w stylu Doblo osobowe?