witam wszystkich. . szukam samochodu do 15tys zł diesel lub benzyna ale już z instalacją gazową. typ to- coupe.sedan lub hatbech. zastanawiam się nad bmw e46 e39 i mazdą 6. spalanie wiadomo w takich samochodach male nie jest dla tego gaz to podstawa. nie proponujcie mi typu ford focus z benzyna dziękuję za takie oferty jestem młody i interesuje mnie fajny wyglad frajda z jazdy i oszczedność w miarę. więc czekam na propozycje
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Volvo V40 R-Design - sportowa odmiana nowego modelu Na targach motoryzacyjnych w Paryżu po raz pierwszy zostanie zaprezentowana sportowa odmiana nowego modelu Volvo V40 - R-Design. Auto ze zmienionym zawieszeniem i topowym silnikiem T5 o mocy 254 KM, będzie rywalizować ze ...
Skutkiem jest agonalny stan większości premium aut i potem się mówi jakie to BMW awaryjne i drogie. O ile jakieś skrzynie, dyrfy czy silniki można zrozumieć to są spece co wymieniają sprzęgła, amortyzatory czy tarcze na używane.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.