witam wszystkich. . szukam samochodu do 15tys zł diesel lub benzyna ale już z instalacją gazową. typ to- coupe.sedan lub hatbech. zastanawiam się nad bmw e46 e39 i mazdą 6. spalanie wiadomo w takich samochodach male nie jest dla tego gaz to podstawa. nie proponujcie mi typu ford focus z benzyna dziękuję za takie oferty jestem młody i interesuje mnie fajny wyglad frajda z jazdy i oszczedność w miarę. więc czekam na propozycje
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Nie bój się parkować tyłem - to proste! Wąskie miejsca postojowe na parkingach podziemnych, na przykład pod biurowcami czy galeriami handlowymi, to dla wielu kierowców prawdziwe wyzwanie. W takich przestrzeniach najlepiej parkować tyłem – ten manewr ...
Skutkiem jest agonalny stan większości premium aut i potem się mówi jakie to BMW awaryjne i drogie. O ile jakieś skrzynie, dyrfy czy silniki można zrozumieć to są spece co wymieniają sprzęgła, amortyzatory czy tarcze na używane.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.