1)UB Transport Ltd 2) Mazda 3 czy Audi A3

19 Mar 2009, 19:52

1)
Jest to firma pośrednicząca w zakupie i dostawie samochodu. Tutaj macie link do ich strony: http://ubltduk.web.officelive.com/default.aspx.

Niby wszystko ladnie pieknie, ale ta zaliczka 30% nie daje mi spokoju, tymbardziej ze sam samochod jest w promocyjnej cenie. Chociaz cena samochody w zadnym stopniu nie zalezy od nich. Slyszeliscie moze cos o tej firmie dobrego lub zlego??

2) Zastanawiam sie nadal ktory samochow wybrac, chodzi o silniki diesela. Mazda pojemnosc 1,6 : Audi 2,0. Oba to rocznik 2007. Mazda jes do kupienia w miejscu mojego zamieszkania, natosmiast Audi do sprowadzenia z Anglii. Co polecacie??
Szabra
Nowicjusz

19 Mar 2009, 20:23

brałbym mazde.mniejszy silnik wiec pewnie bardziej ekonomiczna, mniej awaryjna niż audi. no i mnie osobiście nie pokoi w audi to aluminiowe zawieszenie. nie wiem dokladnie jak ono sie sprawuje na naszych drogach bo zbyt duzo audi nie jezdzilem raczej sporadycznie, ale na dluzysz okres moze sie okazac to slabym punktem audi.i wiekszy silnik czyli oplaty wieksze.
matttias1234
Zaawansowany

Miejscowość: Dolnyśląsk

19 Mar 2009, 20:24

Zaliczka na auto, które stoi gdzieś daleko???
Z daleka od takich nibyokazji.
Joter
Aktywny

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Reflektory z diodami LED (2007)
    W 2007 roku epokę reflektorów z emitującymi białe światło diodami LED zapoczątkował Lexus. Jako pierwszy producent zamontował je w światłach mijania auta produkowanego na szeroką skalę, a dokładnie w swoim flagowym ...
    BMW 328 Hommage 2011
    BMW 328 Hommage, zaprezentowane z okazji siedemdziesiątych piątych urodzin legendarnego samochodu wyścigowego BMW 328, jest nowoczesną interpretacją charakteru i stylu protoplasty. Koncept to przykład na to, jak dziś mogłoby ...