10 000 - Malutko palacy po miescie

02 Paź 2011, 01:02

Witam. Poszukuje samochodu :)
Moj budzet to 8- 10 k. Samochod bedzie sluzyl mi do jazdy do szkoly czyli po zatloczonym miescie Warszawa (;/). Juz mi nie zalezy by byl to disel. Ma po prostu jezdzic i zeby mnie to jak najmniej kosztowalo. Mam zamiar zarabiac jeszcze nim rozwożąc cos, tak zebym mial za co tankowac (moze ktos podrzuci pomysl na prace w samochodzie dzieki ktorej zarobie na jezdzenie :)).
Lubie spore samochody bo u mnie wszyscy takie maja w rodzinie i wygodnie mi sie nimi jezdzi: W124, sienna, Mercedes e290 w kombi, Peugot 406.
Jedyny wymogl co do samochodu to zeby nie wykladal jak z bazaru i mial klime oraz malo palil.
Dodam ze mam 190 cm i potrzebuje miecc w nim miejsce.

Bede jezdzil do szkoly i na treningi (okolo 30 km dziennie) oraz 2 razy w miesiacu na dzialke (80km w jedna strone).
Skoczek135
Początkujący

Auto: brak

02 Paź 2011, 13:34

Co mi wpadlo w oko:
1) Golf 3 TDI 90 KM (podobno 6 l /100 w miescie przy spokojnej jezdzie)
2) Omega B
3) Audi 80 90 KM TDI
4) Honda Civic
5) Seat Ibiza
6) Peugot 106

Potrzebuje jezdzic jak najmniejszym kosztem. Nie chce sie scigac, mam sie po prostu poruszac po miescie i ma byc bezawaryjny.
Chcialbym w miescie jezdzic (nie w godzinach szczytu (akurat na moich trasach zadko sa korki chyba ze sie cos popsuje)) za 25-30 zł/100km
Skoczek135
Początkujący

Auto: brak
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...