Szukam taniego w utrzymaniu, bezpiecznego kombi do: - Dowożenia roweròw w weekendy w okolice miasta i w gòry, kilka razy w roku gdzieś dalej (np. Słowacja, Czechy). - Czasem duże zakupy lub transport "czegoś", np. mebel, tak raz na tydzień/dwa.
Na codzień jeżdżę rowerem, auto potrzebne okazjonalnie.
Omegi fajne, ale "scorpion" przebija chyba omegę pod względem pakowności. Duże auto sie przyda, np jak będzie trzeba przewieźć stary kredens albo fortepian.
[link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł]
Nissan 370Z Nismo: najbardziej sportowy z ulicznych modeli Z Drugi model w nowej europejskiej gamie Nissana Nismo. Ambitne plany Nissana dotyczące nowej, ekscytującej gamy Nismo zaprezentowane zostaną w Genewie, gdzie publicznie zadebiutuje nowy model 370Z Nismo. Najbardziej sportowy ...
Scorpio II co wkleiłeś to kompletny rzęch. Części mechaniczne do Taunusa znajdzie, gorzej z blacharskimi. Taunus ma trochę nieforemne kształty więc nie będzie tak różowo z przewożeniem różnych dużych klamotów.
Ople fajne, Passat ładny, natomiast widzę, że mocno się skupiacie na tej pakowności, a dla mnie ważne też ile pali.
Jeździłam wiele lat Volvo 940 kombi z 1996 r. Takiej pakowności szukam, owszem, żeby rowery wzdłuż weszły. Ale to auto paliło 12l na trasie, 20 w mieści!
..mieście (kurna tak się pisze na telefonie, że się w pòł zdania wysłało). Generalnie pytam was tu o radę ile l/100 km to jest ok dla takiego auta za tę cenę, bo od lat nie jeżdżę i nie wiem ile to mało ile dużo.
Dorzuce jeszcze Audi A6 C4,Peugeot 406 i Skoda Octavia. [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.