REKLAMA
Jako iż w poprzednim moim temacie dotyczącym oceny Renault Megane II dostawałem od was dużo propozycji z innymi samochodzami chciałem oddzielnie założyć temat poświęcony właśnie moim wymaganiom.
Zacznijm od podstaw....
Otóż na wydanie mam 11500zł.
Typ nadwozia jaki mnie interesuje to hatchback, samochód gabarytowo podobny do Megane II, nie chce dużych, długich samochodów bo nie czuje się w nich komfortowo.
Głownie samochód będzie służyl do jazdy po mieście i to w niezbyt długich dystansach. Oczywiście czasem jakiś wypad za miasto lub jakieś wakacje na terenie polski. Szacowany miesięczny przebieg to zaledwie max 400km.
Fajnie gdyby samochód nie był starszy niż 2003/2004 rok, był zadbany i wizualnie miły dla oka. Nie chce starszych modeli samochodów super zadbanych w dobrym stanie technicznym. Stare roczniki samochodów odpadają.
Oczywiście 4/5 drzwi i tylko benzyna. Sądze że pojemność 1600 w zupełności mi starczy. Marka w miarę tania w utrzymaniu.
Proszę o rozsądne propozycje, tylko podając jakiś samochód chce coś więcej o nim wiedziec jakieś wady i zalety.