18+

06 Mar 2007, 22:52

Witam Wszystkich, 8)
Niedługo 18 stuknie i mam zamiar kupić jakiś samochód... Myśle o czymśdo 20 tyś. Jakie Auto zaoferujecie za/do tej kwoty :?: Myślałem nad czymś jak np.: Nowe BMW E316 :D Czekam na propozycje !

Dziękuje,
Arto Saari
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Częstochowa

07 Mar 2007, 00:13

Witam,
Co miałeś na myśli mówiąc nowe? bo za 20tyś. to raczej ciężko by było kupić jakiekolwiek nowe auto ;) Czy na pewno chcesz BMW :)
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

07 Mar 2007, 03:13

No chyba że mówimy tu o 20000 funtów lub euro, to wtedy masz duże pole do popisu... A jeśli niestety złotówki, to zapomnij o w miarę nowym BMW w dobrym stanie... Poza tym nie polecam samochodów sprowadzanych z Niemiec, bardzo często są w tragicznym stanie, co niestety wciąż mnie dziwi... A że jesteś jeszcze młody, prawko pewnie dopiero w drodze itd, to chciałbyś pewnie zaszpanować przed kumplami jakąś furką, pewnie żeby jeszcze miała trochę spoilerów itd... Może się rzuć na jakąś "paroletnią" z naciskiem na więcej niż paro- hondę civic albo audi a3...
DFireCrow

07 Mar 2007, 17:13

Nowe BMW chodziło mi o nowy model a nie nowe fabrycznie :) Kwota około 20-25 000 zł. :P
Arto Saari
Nowicjusz
Awatar użytkownika

07 Mar 2007, 17:38

nowy model no wiesz za 25 tys to za dużo tego nie ma
może coś takiego cię zainteresuje
[link do oferty na Allegro wygasł]
ten jest ciekawy [link do oferty na Allegro wygasł]
a może taki [link do oferty na Allegro wygasł]
może taki trochę wykracza poza budżet ale jest godny uwagi
[link do oferty na Allegro wygasł]
pietrzyk
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: sosnowiec

07 Mar 2007, 18:18

2 i ostatni są piękne.. :) O coś takiego mi chodzi... Może mi ktoś powiedzieć coś na temat tych 2 modeli :?:
Arto Saari
Nowicjusz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Będą Lexusy plug-in - to już potwierdzone
    Dziennikarze brytyjskiego magazynu motoryzacyjnego Fleetworld uzyskali oficjalne potwierdzenie, że Lexus wprowadzi na rynek samochody hybrydowe plug-in, umożliwiające ładowanie akumulatorów z sieci. Firma prowadzi ...
    Silnik 2.5 TFSI - International Engine of the Year 2013
    2,5-litrowy silnik TFSI otrzymał międzynarodowe wyróżnienie dla najlepszego silnika roku 2013 "International Engine of the Year", w kategorii jednostek od 2 do 2,5 l. Tak zadecydowało jury złożone z 87 dziennikarzy ...