motoon21 napisał(a):przez 2 lata użytkowałem brata e32 i super mi się jeździło, jak się przesiadłem na nowszego passata ojca już mi się mniej podobało i dlatego chciałbym bmke.
kolego nie porównuj e32 do e 30 czy e34... To są zupełnie inne samochody, jak chcesz komfort i przyjemność e32 to właśnie takiej szukaj.... e30 czy e34 nie będzie już tak cieszyć... Wiem, bo tez miałem i też próbowałem zamienników:P
70% niki nA czesci, a jak z robocizną? Ma kto powkładać ew cześći? Jak tak to kup za 3-4 koła specjalne taką, w którą coś boli i wiesz o tym. Wtedy wiadomo co naprawić i co jest fumka warta. A jak kupisz "igłe" za 3k to sorka...ale takch nie ma:D tak samo jak okazji. Owszem trafić się może, ale nie warto na takie liczyc.
Właśnie mi chodzi i kupno auta do lekkiej robocizny. e32 bym z chęcią kupił ale chcę za 50zł przejechać na gazie ok. 150km:D a tu bym się bał że nie dam rady. Jeszcze rozmyślam nad jakimś mercem ale to e34 bardziej do mnie przemawia najbardziej to czerwone z 1szego postu. I prosiłbym was o to byście ocenili jego wygląd po zdjęciach gdzie był puknięty itp.
poczytałem trochę o tych starszych bmkach i stwierdziłem że nie ma co się w nie pchać to będzie więcej stało na warsztacie niż jeździło, a ja mam zamiar dużo jeździć.
A więc szukam sedana w gazie(diesel to już chyba zajechany będzie) tak do około 3tyś i w dość ekonomicznym silniku
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Mercedes AMG C-Coupe DTM testowany przez Roberta Kubicę Robert Kubica ma za sobą pierwsze testy Mercedesa AMG C-Coupé DTM na torze Ricardo Tormo nieopodal Walencji. Polski kierowca musiał oswoić się z obcą mu charakterystyką prowadzenia samochodu wyścigowego DTM - najpopularniejszej ...
730i latem jeżeli jest sprawna i gazownia wyregulowana to latem jest szansa że za 50 zł zrobisz 150 km (oczywiście chodzi o 3 l z końca produkcji) w sumie podobnie jak 735i ( starszy silnik) natomiast zimą zapomnij, duże pojemności są wrażliwe na zmiany temperatury. Jeżeli będziesz dbał i ponaprawiasz taką fure to o jeżdżeniu po serwisach zapomnij, miałem wiem, moja była bezobsługowa, bardzo dobre auto jak na babcie z 89 r i 600k km przejechanego...
Coś te audi do mnie przemawia właśnie, bo tak widzę ze za ta kasę co mam to mogę mieć albo zajechana b4 albo w super stanie b3 a tak czytam że gaz to te auta znoszą bez problemu części tanie fest i ogólnie mało awaryjne auto. A n awersje 4x4 ile bym musiał wydać?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.