Jakie coupe kupić?

01 Lip 2011, 13:34

witam, mam zamiar zakupic coupe z dobrymi osiagami i rozsadnym spalaniem (głównie jazda po miescie) i chcialem sie poradzic ludzi dobrej woli madrzejszych ode mnie :P mam do dyspozycji z 3-4 tys eur max 5. Auto zamierzam kupic z niemiec patrzac na dobite padaki na alledrogo. W gre w chodzi w coupe sedanem jeszcze zdaze sie najezdzic :)

Mysle o: celice VI (pytanie lepiej 116km i nie gazowac czy 175 i gazowac) to samo pytanie do prelude
celice VII o ile starczy funduszy 1.8 143km (niby w miare oszczedny silnik)
civicach w coupe V lub VI generacja
crx del solu 16 esi lub 1.6 vti :D wada malo miejsca
prelude 2.0 bez gazu-slabo osiagi w dodatku spalanie bez rewalacji czy 2.2 vtec ale tylko gaz biore pod uwage chyba ze zdaze sie ozenic z corka szejka z arabii przed zakupem
w gre wchodzi jeszcze mazda mx-6 2.0 bez gazowania 2,5 tylko z gazem (bolem jest kupienie dobrego egzemplarza i ew czesci blacharskie, lampy i takie duperele mały wybór)
Czekam na jakies sensowne opinie, propozycje z gory dzieki :)
jurek022
Obserwowany

01 Lip 2011, 15:31

może fiat coupe, Mitsubishi Eclipsa ? :D
alek113
Nowicjusz

Miejscowość: Rybnik

01 Lip 2011, 15:49

eclipsa tez w sumie biore pod uwage chociaz nie wiem czy ten napompowany tył mi pasuje fiat odpada
jurek022
Obserwowany

01 Lip 2011, 16:06

Renault Megane ;p I generacji ;p
arni912
Nowicjusz

Zdjęcia: 108
Miejscowość: Leszno
Prawo jazdy: 07 01 2010
Przebieg/rok: 6tys. km
Auto: Renault Laguna
Silnik: 1.8 90 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

01 Lip 2011, 17:45

A co byś powiedział na takie coś [link do oferty na Allegro wygasł] bardzo rzadki widok na naszych drogach.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kierowcy kontra dziurawe drogi
    Odwilż i wahania temperatur wyjątkowo sprzyjają powstawaniu ubytków w nawierzchni ulic. Uszkodzony asfalt, straszący głębszymi bądź płytszymi dziurami, to prawdziwe utrapienie kierowców o tej porze roku. Nieuważna ...