200tys/Diesel 200KM/ wyższy prześwit/ Rodzinny

30 Sty 2020, 20:28

Invi napisał(a):Naprawdę jesteś taki głupi?

No przecież widać że jest. Ja już nawet straciłem ochotę na "polemikę" z tym Panem. Nie wyobrażam sobie że wsiadlbym z kimkolwiek przypadkowym z ulicy i pozwolilbym mu jechać 150. Jeszcze mi życie mile.
fcgetin
Początkujący

30 Sty 2020, 20:29

Jakoś jak jechałem z gośćmi i to ich prywatnym autem to przy 60 km/h nie kazali mi zwalniać bo chyba logiczne jest że jak ktoś kupuje auto to chce je wypróbować ale panowie tego nie wiedzą.
No cóż ktoś kupuje jakieś głupie volvo za tyle kasy i sobie pojeździ po placu a może popatrzy na nie.
fcgetin napisał(a):No przecież widać że jest. Ja już nawet straciłem ochotę na "polemikę" z tym Panem.
Wzajemnie Twoje IQ też do wysokich nie należy.
Widać że nie masz nic do powiedzenia tylko złośliwości.
Bartolekk
Aktywny

Prawo jazdy: 15 10 2000
Przebieg/rok: 24tys. km
Auto: Fiat Bravo sport
Silnik: Tjet 150
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

30 Sty 2020, 20:30

Bartolekk napisał(a):Jakoś jak jechałem z gośćmi i to ich prywatnym autem to przy 60 km/h nie kazali mi zwalniać bo chyba logiczne jest że jak ktoś kupuje auto to chce je wypróbować ale panowie tego nie wiedzą.

Czy widzisz różnicę pomiędzy 60 a 150? Co Ci się stanie jak wjedziesz w ścianę przy prędkości 60 a co przy 150?
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

30 Sty 2020, 20:32

Invi z domu nie wychodź bo Cię ktoś najedzie i co wtedy? hm?

Wasze filozofie życiowe co by było gdyby Golf się rozleciał bo ma kiepski silnik, albo ktoś przywalił w ścianę podczas jazdy próbnej bo przecież na prządku dziennym tak się robi heh.. to już nawet śmieszne nie jest.

Nie dalej jak 3 dni temu jechałem na kontrolę z gościem którego 2gi raz na oczy widziałem z roboty i leciał spokojnie 140 km/h - rozumiem że miałem wysiąść czy donieść na drogówkę?
Bartolekk
Aktywny

Prawo jazdy: 15 10 2000
Przebieg/rok: 24tys. km
Auto: Fiat Bravo sport
Silnik: Tjet 150
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback

30 Sty 2020, 20:49

Wstydu oszczędź
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

30 Sty 2020, 21:35

exe90 napisał(a):Te ograniczenie do 180 to standard w Volvo?
Bo jak tak to volvo nie wchodzi w grę.

Taka jest polityka firmy by wyeliminować wypadki ze skutkiem śmiertelnym. Jeśli jesteś zdecydowany na szybszą jazdę niż 180 km/h w normalnym ruchu drogowym to nie jesteś klientem dla Volvo.
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.
Rom33
Stały forumowicz

Zdjęcia: 227
Miejscowość: Wisła
Prawo jazdy: 15 07 1997
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo V50
Silnik: 2.0 D 136KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Opel Mokka otrzymał pięć gwiazdek w testach Euro NCAP
    Niezależna organizacja konsumencka Euro NCAP (Europejski Program Oceny Nowego Pojazdu) przyznała kompaktowemu SUV-owi Mokka pięć gwiazdek. A zatem kolejne auto wyprodukowane przez Opla otrzymało od Euro NCAP najwyższą ocenę. ...

31 Sty 2020, 20:20

Nie był właścicielem tylko pracownikiem salonu, za auto odpowiadam ja.
Ale ogólnie macie rację z tym że zanim wogóle zapytałem o jazdę próbną zapytałem czy mogę znacznie złamać przepisy ruchu drogowego. Dostałem odpowiedź twierdzącą.

Rom33 dzięki za informację.
exe90
Nowicjusz

Miejscowość: Opole