mam peugeota 206 xs 110KM, z 2003 roku, mam w nim duzy problem z chłodzeniem, gdy jest ciepło i stoje w korku to dosc szybko podnosi sie temperatura silnika, samochod jest z klimą, ale nie dziala, brakuje jakiegos wezyka i jest nie napelniona...wydaje mi sie ze wiatrak za pozno sie wlancza, nie znam sie zbyt na motoryzacji wiec prosze o pomoc, lub sugestie. z gory dziekuje...pozdrawiam
Gdyby ktoś znał rozwiązanie Twojego problemu - na pewno by Ci pomógł...
Ale... przyczyn takiego zachowania auta może być wiele.
A ja zapytam Cię teraz z innej beczki - jak zaczynasz kasłać, masz katar i bolą cię mięśnie, to pytasz na forum co Ci jest, czy idziesz do lekarza?
A, tak w ogóle, to Dzień Dobry
Pozdr fourup Nie udzielam porad na PW - tylko forum ogólne!
Witam.
Dziękuje za odpowiedz.
Myślałem, że ktoś odpisze, jakaś rada, bądź, że nie wie...nawet taka odpowiedź jest lepsza od braku odpowiedzi. a co do kaszlania to jak wzystkie środki zawodzą ide do lekarza.
dzieki i pozdrawiam
Opony zimowe są zbyt miękkie na lato Jeśli serwis oponiarski doradził, żeby dojechać zimowe opony latem – bo i tak już się kończą – to zmień go na bardziej profesjonalny. Zmień też koniecznie opony – najpóźniej przed wyjazdem wakacyjnym. ...
7 rzeczy o których kierowca powinien pamiętać przed wyjazdem na święta W nadchodzącym okresie świątecznym można spodziewać się wzmożonego ruchu na polskich drogach. Jak zadbać o to, by spokojnie i bezpiecznie dotrzeć do swoich bliskich? Święta Bożego Narodzenia to czas spotkań w gronie najbliższych. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.