mam peugeota 206 xs 110KM, z 2003 roku, mam w nim duzy problem z chłodzeniem, gdy jest ciepło i stoje w korku to dosc szybko podnosi sie temperatura silnika, samochod jest z klimą, ale nie dziala, brakuje jakiegos wezyka i jest nie napelniona...wydaje mi sie ze wiatrak za pozno sie wlancza, nie znam sie zbyt na motoryzacji wiec prosze o pomoc, lub sugestie. z gory dziekuje...pozdrawiam
Gdyby ktoś znał rozwiązanie Twojego problemu - na pewno by Ci pomógł...
Ale... przyczyn takiego zachowania auta może być wiele.
A ja zapytam Cię teraz z innej beczki - jak zaczynasz kasłać, masz katar i bolą cię mięśnie, to pytasz na forum co Ci jest, czy idziesz do lekarza?
A, tak w ogóle, to Dzień Dobry
Pozdr fourup Nie udzielam porad na PW - tylko forum ogólne!
Witam.
Dziękuje za odpowiedz.
Myślałem, że ktoś odpisze, jakaś rada, bądź, że nie wie...nawet taka odpowiedź jest lepsza od braku odpowiedzi. a co do kaszlania to jak wzystkie środki zawodzą ide do lekarza.
dzieki i pozdrawiam
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Znaczenie systemów bezpieczeństwa w samochodach flotowych W najbliższych latach na liście wyposażenia obowiązkowego każdego z modeli samochodów produkowanych nie tylko na rynek europejski, ale również amerykański pojawią się pakiety bezpieczeństwa czynnego. Skąd taka ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.