REKLAMA
Dzień dobry,
Znowu się Wam narzucam swoimi pytaniami, ale cóż począć. W porównaniu do poprzedniego tematu (sprzed prawie trzech lat) samochód się nie zmienił (Focus MK1 1.8 TDDI) ale przybyło mu trochę kilometrów. Znaczy zmieniło się. Z Waszą pomocą (i nie tylko) zakupiłem Astra H 1.4b i zamontowałem w niej LPG... i samochód przejęła żona. Nie było by tego tematu gdyby ostatnio mój wehikuł nie spotkał nieznanego kierowcy i nie został "lekko" uszkodzony...
Poszukuję samochodu, w którym będę czół się tak samo komfortowo jak w Focusie. Zastanawiam się nad pojazdami w typie:
1: Mondeo mk4 ( przykładowe ogłoszenie ale do rozważenia [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]? )
2: Opel insignia ( [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł])
Jak będzie samochód użytkowany? Głównie wymieniony w tytule dojazd do pracy (trasa 32km w jedną stronę w tym około 4km ekspresówki/autostrady) i może wreszcie wakacje.
Zgaduję, że mogą Państwo zaproponować jakąś C5
Okolica poszukiwań? Rzeszów-Dębica a jak coś godnego może się pojawić to możliwy trochę większy dystans. Przykładowy Kraków to tylko maksymalnie 1,5h jazdy (jeszcze darmową autostradą)