08 Lis 2015, 22:48
Witam. Nie dawno zakupiłem 23 letni samochód. volkswagen golf III wersja trzy drzwiowa. Ma on już 23 latka. Chciałbym w nim trochę zainwestować. Silnik ma zdrowy nic się nie psuje wystarczy tylko pasek rozrządu wymienić i będzie dobrze. Chce sobie w nim zainwestować w takie różne rzeczy nie drogie ale cieszące. Wymienić skrzynie biegów cały komplet. Kupić zamknięcie od drzwi. Zrobić zamek w schowku. Zakupić radio. Zakupić ledowe światła postojowe i dzienne oraz na tylną rejestrację. Dokupić pokrowce. Dywaniki samochodowe. I nie wiem ile taki samochód jeszcze będzie mógł jeździć by w razie czego w niego inwestować. Nie chce komentarzy: "sprzedaj". Możesz napisać co sądzisz, ale niech będzie to sensowny komentarz posiadający argumenty, które być może dadzą mi do myślenia w inną stronę jaką myślę bo ja naprawdę jestem fanatykiem tego modelu i jeszcze te przyciemniane szyby to jest naprawdę klasyczny terminator.. ;p Głównie chce wiedzieć czy warto inwestować nawet te małe pieniądze gdzie mam małe zarobki wiadomo kiedyś kupie inny samochód ale to może trwać 4/5 lat. Rdza od spodu nie jest w progach zauważana tak, aby były dziury na wylot. Jedyna rdza widoczna to będę ją robić jeśli powiecie mi, że warto trzymać takiego 23 letniego golfa.