Gdzie dostanę łożyska do skrzyni biegów ? Vw Passat ?

24 Mar 2011, 20:58

Witam interesuje mnie to gdzie dostane łożyska do skrzyni biegów, mam nr łożyska jest to L454409, lecz chodzi mi o to że znalazłem takie na internecie lecz one sa do tylnich kół . Pisze na nich TM a na innym VD ? Co maja znaczyc te oznaczenia ? A tak wgl takie łożyska dostane w skl . samochodowym ?
dominixon1300
Nowicjusz

Miejscowość: Jasło

24 Mar 2011, 23:01

Jesteś z Jasła, Podjedz do tarnowa na uliczę Urwaną naprzeciw sądu, tam dobiorą łozyska tip top, weź ze sobą stare
tibu1
Początkujący

Miejscowość: kraków
Prawo jazdy: 18 11 2007

27 Mar 2011, 13:23

tibu1 na jakiej ulicy w tarnowie ?
dominixon1300
Nowicjusz

Miejscowość: Jasło

27 Mar 2011, 16:02

Tarnów na Urwaną, czyli ulica Urwana.
arciasty
Stały forumowicz

Miejscowość: koluszki

28 Mar 2011, 09:54

Jeśli będziesz miał trudności z nabyciem takiego łożyska,pozostanie tylko ASO VW.Japończycy np. stosują w swych skrzyniach łożyska takie,że nie kupisz poza ASO,a jedno malutkie łożysko kosztuje powiedzmy 800 zł :evil: Jest nietypowego rozmiaru.Oby VW-gen nie stosował takich chwytów niżej pasa!
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

24 Lis 2011, 14:52

Polecam łożyska marki CX, jestem bardzo zadowolony z wytrzymałości ich (równa albo wyższa od markowych) oraz ceny (kosztują grosze).
Cleo
Obserwowany

Auto: VW Passat
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jeden model samochodu i dwie wersje zawieszenia
    Pewne, na pierwszy rzut oka identyczne modele samochodów prezentują różnice w konstrukcji zawieszenia, co wpływa nie tylko na ich osiągi drogowe, lecz także na koszty obsługi technicznej. Firma SKF skupia uwagę ...
    Gumball 3000 w Polsce
    Powoli, nawet bardzo powoli zbliża się Lato, a wraz z nim emocje związane wydarzeniami Elite Circle. Na dobry początek w maju, planujemy krótkie "przed Rage’owe spotkanie", a że wypada w tym samym czasie co odwiedziny ...

24 Gru 2011, 11:44

Bierzesz nr czesci jedziesz do ASO i tam ci powiedza za ile beda miec ta czesc, do czego ona sluzy i ile kosztuje.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze juz tez musze.
RNI
Aktywny

Zdjęcia: 3
Miejscowość: RNI

09 Wrz 2015, 10:01

Zapraszamy do najlepszego sklepu z łożyskami do skrzyń biegów w Warszawie
(wysyłki cała Polska i Europa)
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 10 Wrz 2015, 08:00, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Reklama
brandowwa
Obserwowany

Prawo jazdy: 03 04 1984
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: VW Polo
Silnik: 1.2TSI
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010