REKLAMA
Witam.
Z gory przepraszam za kolejny temat typu:
"Co kupic ??" itp... Ale szukam informacji opinii i juz sam do konca nie wiem co byloby dla mnie najlepszym rozwiazaniem.
Poszukuje samochodu, ale niestety budżet jest taki a nie inny i chciałbym wydac ok 20-25 tys zlotych, bo wiecej nie moge dac.
Moja wiedza na temat samochodow jest uboga wiec szukam porad u specjalistow.
Jezdze stosunkowo szybko jak warunki na to pozwalaja i agresywnie i niestety Lanos 1.5 SE z 99r. po 176tys zaczyna odmawiac posluszenstwa i co chwile cos sie psuje, wiec poszukuje czegos "nowego"
Wymagania:
- stosunkowo duzej mocy
- palil w przestepnych granicach
- jakis w miare ladny design zewnetrzny
- klimatyzacja mile widziana
- cieszy sie duza BEZAWARYJNOSCIA
- rocznik 2000 w gore
Osobiscie napalilem sie na Audi serii A3 w wersji 1.6 benz lub 1.9 TDI ale wlasnie wczoraj jeden ze znajomych mi odradzil ze za ta kwote bedzie juz bardzo stary rocznik ok 97 z ogromnym przebiegiem i jako Audi to sa to stosunkowo awaryjne samochody.
Polecil mi samochody z typu:
VW Passat B5 wersji 1,9 TDI ktory ogolnie cieszy sie wsrod was pozytywnymi opiniami a ponadto Toyote Avensis lub Seata Toledo...
Tylko jest taki jeden problem... Nie bardzo przepadam za takimi "duzymi" samochodzikami a wyglad Avensisa wersji I kompletnie nie w moim guscie. Seat Toledo tez taki sobie.
Bardzo bym prosil o jakas rade w tym temacie.
Budzet 25tys to skromny na jakies wypasione auto ale pewnie da sie cos rozsadnego dobrac do moich wymagan w tej kwocie.
Z gory dziekuje za poswiecony czas i ewentualna pomoc.
Z powazaniem Sporti