Po raz kolejny odradzam B5 z powodu bardzo awaryjnego zawieszenia przedniego, no chyba, że wersja po liftingu po 2000r, ale niestety za taki samochód trzeba zapłacić blisko 30tys. zł, i samochód będzie z dość znacznym przebiegem...
Jestem miłośnikiem Opla, a w szczególności Astry więc może Astra drugiej generacji z oszczędnym, a zarazem jeszcze dość zrywnym turbodieslem 1.7... 2002 rok
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Jeśli za mało koni kechanicznych i nie przeszkadza Ci nadwozie Coupe to może wersja Bertone z silnikiem 1.8?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Jeśli już ma być VW, a że myślałeś nad Passatem, który również jest sedanem to może inny, nieco mniejszy sedan - Bora...
[link do oferty na Allegro wygasł]Od lat bardzo mi się podoba taka Bora, a ten silniczek 1.9TDI jest świetny...
Jeżdziłem Passatem 1.9TDI 110KM i dawał sobie radę super...
Oczywiście można polecać Golfa IV generacji, który znajduje się w podobnych widełkach cenowych...
A co do sportowych warjacji to oczywiście Honda Prelude
![Śmiech :lol:]()
...
W kwocie do 25tys. jwybór jest ogromny... Jednakże należy uważać, informacje o tym jak najlepiej zakupić samochód znajdziesz pod tym linkiem
dobrze-kupic-vt704.htm