Hyundai Coupe czy Toyota Celica

25 Sie 2007, 17:20

Witam
Jestem na kupnie swojego pierwszego samochodu, po wielu dniach zastanawiania i picia piwa przed komputerem wybrałem dwa modele które podobają mi sie z wygladu,są w miare tanie i ekonomiczne, o to one

Hyundai Coupe 1.6 z 2000r

Toyota Celica 1,8 z 1996r

Oba te auta bardzo mi sie podobąja (troche bardziej hyundaj),z tego co czytałem mają dobre opinie i niema z nimi większych problemów. odpowiadają mi tez pod względem osiągów,mocy silnika itp. Teraz pytanie do Was,Króre wybrac? z którego będę bardziej zadowolony i dłuzej będę sie nim cieszyl? Moze jest jakies podobne auto które by było od tych dwóch lepsze? Domyslam sie ze każdy będzie chwalił swoje wiec prosze o opinie osób bezstronnych

Wiem ze były juz podobne tematy ale w zadnym nie znalazłem zadowalających mnie opini na temat tych samochodów

Pozdrawiam
szczurek55
Nowicjusz

25 Sie 2007, 23:09

jak by to ktoś powiedział na tym forum to Honda Prelude...
Milwan

26 Sie 2007, 14:56

nie podoba mi sie z wygladu
szczurek55
Nowicjusz

26 Sie 2007, 16:07

:D Bo siedzisz przed monitorem i piwo ciągniesz... :wink: "koreańczyk" - to jest to!
...czy wypada tak napadać...?
kardio
Początkujący

Miejscowość: Chrobrego.

26 Sie 2007, 20:01

bez piwa nie lubie szukać samochodów:P prosze o uzasadnione odpowiedzi:)
szczurek55
Nowicjusz

27 Sie 2007, 13:15

Z tych samochodów to ja bym chyba wziąl jednak coupe bo ładniej wygląda jest młodszy. Teoretycznie jeśli chodzi o koncern to wygrywa toyota ale jeśli chodzi o te dwa samochody do wygrywa coupe. Celica to jedna buda do tyłu Hyundai tez ale prezentuje nowsze rozwiązania techniczne.
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Sekrety Takumi - kim są rzemieślnicy Lexusa?
    Samochody Lexusa wyróżniają się wieloma cechami - odważną stylistyką z atrapą chłodnicy w kształcie klepsydry, napędami hybrydowymi, które są wizytówką marki i nietypowymi rozwiązaniami, jak ruchome zegary. ...
    Jak prawidłowo siedzieć w samochodzie podczas jazdy?
    To, w jaki sposób siedzimy w samochodzie, ma kluczowe znaczenie dla bezpieczeństwa jazdy. Ważna jest przede wszystkim odpowiednia pozycja za kierownicą, ale w razie kolizji pasażerowie siedzący prawidłowo mają również ...