26 lipca - nie tankujemy...

Czy popierasz bojkot stacji benzynowych..?

Tak
57
89%
Nie
7
11%
Razem głosów : 64

26 Lip 2007, 10:12

W pelni popieram!!!!!!!!!!!!
mariobjj
Nowicjusz

26 Lip 2007, 10:18

a może zamiast nie tankować dzisiaj, odkręćmy tablice i lejmy wache za darmo :lol: :lol: :lol:
vasyl
Nowicjusz

Miejscowość: Częstochowa

26 Lip 2007, 10:46

Oczywiście popieram i na pewno nie zatankuję jutro paliwa nawet jak przyjdzie mi pchać moje stare bmw
kristopherl
Nowicjusz

26 Lip 2007, 11:43

calkowicie popieram ten bojkot! w uk paliwo kosztuje niecalego funta a minmum jest 5.35 £ na godzine. Gdyby w Polsce paliwo kosztowalo niecala zlotowke wiecej ludzi mialoby auta i koncerny paliwowe nie stracilyby na tym :wink: i pewnie jeszcze zyskali na wiekszej liczbie klientow :)
chibi
Nowicjusz

Miejscowość: zielona łaczka

26 Lip 2007, 11:59

W USA paliwo kosztuje ok. 2,50PLN (w przeliczeniu)......więc o czym my mówimy?

W Polsce robią unijne ceny, ale płace ciągle są polskie....
spider
Nowicjusz
Awatar użytkownika

26 Lip 2007, 12:49

popieram lecz ta akcja nic nie zmieni gdyby trwała co najmniej tydzień to była by w niewielkim stopniu odczuwalna na rynku ale nie oszukujmy sie kto z nas z braku paliwa odstawi je na tydzień do garażu staliśmy sie za wygodni nie wyobrażam sobie jak rezygnujecie z auta czekacie na autobus jedziecie na zakupy i targacie wszystko do domciu dlaczego to robić skoro auto umożliwia wszystko i zaoszczędza sie na stresie stania na przystanku dodatkowo zaoszczędza sie na czasie wiec kto byłby skłonny tak od siebie zrezygnować
max6261
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Chroń środowisko! Nie wylewaj olejów gdzie bądź!
    Natknąłem się na artykuł który przedstawia kilka negatywnych aspektów wylewania olei gdzie popadnie. Wiadomo każdy z nich korzysta, ale nie każdy wie co z nimi potem robić. "Wiele ludzi, przede wszystkim właściciele ...
    LED-owa rewolucja
    Jeszcze niedawno za szczyt nowoczesności uchodziły reflektory biksenonowe, jednak ich kariera już dobiega końca – dziś nowe modele aut coraz częściej wyposażane są w reflektory LED. Mało kto wie, że pierwszym samochodem ...

26 Lip 2007, 13:27

Najlepszym wyjściem byłoby gdyby wszyscy kierowcy wjechali nagle do Warszawy, zakorkowali wszystkie ulice, wyłączyli silniki i udali się na jakieś wcześniej zorganizowane koncerty, imprezy (oczywiście straż pożarna i pogotowie miało by możliwość przejazdu)...

Wielki piknik samochodowy pod gmacem Sejmu na wiejskiej... :twisted:
Milwan

26 Lip 2007, 14:33

popieram nie tankować 26-07-juz dawno mamy ceny unijne,tylko Ci przy korytach tego nigdy nie zrozumieją
sorek123
Nowicjusz

Miejscowość: jelenia góra

26 Lip 2007, 15:08

Popieram tę akcję, ale co roku spotykamy się z tym zjawiskiem i co roku złorzeczymy na kogo się da, obwiniając go za krzywdę, jaka nas spotyka. A kto tak naprawdę jest temu winien? Przede wszystkim wakacyjne podwyżki są wynikiem twardych reguł ekonomii - gry popytu i podaży.
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

26 Lip 2007, 15:17

spider napisał(a):W USA paliwo kosztuje ok. 2,50PLN (w przeliczeniu)

TO SKANDAL!!!
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

26 Lip 2007, 17:26

Tiguan napisał(a):

TO SKANDAL!!!

i....Amerykanie strajkują, bo cena jest zbyt wysoka :lol:
spider
Nowicjusz
Awatar użytkownika

26 Lip 2007, 18:31

spider napisał(a):
Tiguan napisał(a):

TO SKANDAL!!!

i....Amerykanie strajkują, bo cena jest zbyt wysoka :lol:

A ile czasu muszą poświęcić w pracy,żeby na to paliwo zarobić?-zaledwie minutę,może dwie.My musimy prawie godzinę zap*******ć,żeby w Polsce za litr paliwa zapłacić. To jest śmiechu warte,to jest tragiczne. :evil:
Kasik
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 99
Miejscowość: Opolskie

26 Lip 2007, 19:11

Również się przyłączam do apelu,

choć byłem mały brzdącem to pamiętam kiedy benzynka kosztowała 2zł
Wiem że tamte czasy nie wrócą, ale tj. w Aleksandrowie 4,33 za litr 95 to jednak troszkę sporawo.

A Kilometry tak szybko lecą :D
Fiat 126p :]
Rofson
Nowicjusz

26 Lip 2007, 19:50

Popieram w 100% dosc podwzyek :? :? :? w UK koszt paliwa to okolo 5,39 a tu zarabiaja ludzie przynajmiej 5 razy tyle co w polsce :twisted: :twisted: :twisted: JAK BOJKOT TO BOJKOT MOZE W NASTEPNY CZWARTEK TEZ ?????????? POZDRAWIAM [you]
filipsta
filipsta
Nowicjusz

Miejscowość: Polska-Anglia

26 Lip 2007, 21:26

Tak, ja tu wychodzę za prowodyra :shock: ale broni nie składam... :D

Może i stacje paliwowe nie stracą na tym bojkocie, ale niezapokojenie powinno wystąpić - sam bym się zdziwił gdyby nagle obroty z dnia (w tym wypadku paliwem) się drastycznie zmniejszyły...
Mam tylko nadzieję, że portal interia.pl nie schowa głowy w piasek jeśli coś nie wypaliło... Powinni dogadać się z innymi serwisami, żeby zamieścić o tym ogłoszenie... I spróbować jeszcze raz...

Ale jednak nic lepiej nie działa na rząd jak blokada Wa-wy, tylko tak jak już napisano - "...szkoda, że pielęgniarki zaprzestały protestować, łatwiej byłoby nam wytrzymać w towarzystwie miłych pań..." (czy jakoś tak)...

Pókim żyw będę popierał... te strajki... 8)
Milwan