Najlepszy salon samochodowy na świecie

01 Lip 2007, 12:40

Oto jeden z najlepszych salonów samochodowych na świecie.
Mieści sie w Singen w Niemczech.
Są tam takie bryki jak Bugatti Veyron, Mercedes SLR McLaren, McLaren F1, Porshe Carrera GT i wiele wiele innych samochodów.

http://www.autosalon-singen.de/index.cfm?&languageID=en

Tylko dlaczego nie ma audi R8??
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

08 Lip 2007, 10:15

Kto mi już mówił o tym salonie...trzeba się kiedyś przejazdem wybrać :)
A widziałem może salon DENZEL w Wiedniu ? Też ciekawy salon, jeden z większych w Europie...moim zdaniem. Siedziałem tam w Lotusie, Maserati, Lamborghini , Ferrari... :D Sprzedają tam w większości sportowe samochody. Salon wielu marek takich jak: fiat, alfa romeo, BMW, Ferrari, Lamborghini, Lotus itd.
Respect
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

08 Lip 2007, 14:50

Piter napisał(a):Kto mi już mówił o tym salonie...trzeba się kiedyś przejazdem wybrać :)
no właśnie też mam taki zamiar tam pojechać
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

08 Lip 2007, 23:01

Ja postaram się kiedyś odwiedzić ten salon :D Czasem trzeba nacieszyć oko :)
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

30 Lip 2007, 08:57

ale super salon tak bym tam teraz chciał być
a ciekawe jaką on ma powierzchnie
pietrzyk
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: sosnowiec

30 Lip 2007, 11:02

W lesznie jest podobny salon ale mają tlyko Bentleje, Ferrari, Lambo i kilka jescze dobrych autek. Niedługo tam jade to wam zdjęcia poprzesylam. I jeszcze w Poznaniu na ulicy 28-go czerwca stio Merc SLR McLaren i też jade go obejrzeć:)
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

(nie)Wiadome zmiany w branży motoryzacyjnej
    Cenowa karuzela w branży motoryzacyjnej dopiero się rozkręca. Zmiany w mandatach czy cenach samochodów to nie wszystko. Modyfikacje czekają kierowców również w zakresie cen OC. Przeciętny koszt ubezpieczenia ...

30 Lip 2007, 11:19

w tamte wakacje w londynie w halach wystawowych bylo motoshow.. wszystkie zajebiste furki tylko bugatti veyrona nie bylo :evil: Fire Crow mozesz mnie oscwiecic nazwą tej hali? nazwe zgubiłem ..
Death Angel
Początkujący

30 Lip 2007, 18:15

W berlinie nie daleko Raistagu (prawdopodobnie popełniłem błąd w pisowni ale nie wiem jak to się pisze :D ) jest kilka zarąbistych salonów. W jednym stało Veyron, Maserati MC 12, MB CLK GTR Carrera GT i wiele innych zarabistych. A na przeciwko był nietypowy salon peugeota, nietypowy ponieważ były tam konceptowe fury. Znalazł się tam też McLaren ale tylko dla porównania ponieważ obok stała peugeotka (chyba 900coś) o takich samych kształtach i silniczkiem V12. Peugeotów było tam kilka bo to był mały salonik, ale jeden wyglądał jak smart off-road. Bryła samrta ale koła powystawiane jak w hot rodach tylko ze cała buda była wysoko :D. Fajnie tam bylo.
lasty
Początkujący

Miejscowość: z laptopka :D

31 Lip 2007, 00:59

Lasty, z tego co mi się zdaje to pisze się Reihstag, ale też mogę się mylić... A jeśli chodzi o pytanie Death Angel, to przyznam szczerze, nie mam zielonego pojęcia... Londyn jest mało ciekawym miastem, ja najczęściej odwiedzam największą w Europie aukcję samochodową Maidenhall Car Auctions, obok Colchester...
DFireCrow

31 Lip 2007, 11:45

no cóż .. to jest chyba najwieksza hala wystawowa w londynie
Death Angel
Początkujący